Foto: Almeria, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in La Canada Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain La Canada:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  La Canada Vastgoed
Spanje  in Valencia, La Canada
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
3
Slaapkamers
3
Badkamers

POA
Price On Application
280 m2
Oppervlakte

highlight_off

La Canada, Valencia Spain

Asking: € 0

pool Zwembad
Uitstekend die bezit goed in het hart van Thwoonwijk wordt gevestigd van Gr Plantio; het huis wordt gevestigd in een stille hoek met toegang tot twee straten. Op een het lopen afstand van metro van La Canyada post: 25 minuten aan het hart van Valencia. Supermarkten en alle diensten van restaurants aan Banken in het lopen afstand aangezien u naast La Cañada/Caynada een het charmeren pueblo met alles met inbegrip van een aantal achtenswaardige tweetalige scholen bent. Al distributie is op één vloer met een ruim terras, heeft de woonkamer 70m2, zeer grote keuken met toegang tot een achter koel terras die het oosten onder ogen zien, twee dubbele slaapkamers met garderobes en kleedkamer en opgenomen Engels-reeksbadkamerss. De derde slaapkamer kan als bureau worden gebruikt het huis een kleine lift met directe toegang tot de kelderverdieping heeft, waar wij de garage een w...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Mutxamel
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Appartement
Valencia
Santa Pola
Slaapkamers: 3
131.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
175.000
Spanje
Appartement
Murcia
Cartagena
Slaapkamers: 3
235.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - La Canada
La CanadaVerwante zoekopdrachten 2:35:15 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in La Canada Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
La Canada Villa-Huizen te koop in Spanje |

La Canada Luxe Vastgoed te koop in Spanje | La Canada Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | La Canada Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | La Canada Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
La Canada Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | La Canada In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken La Canada eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke La Canada onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een La Canada, vastgoedbeleggingen in La Canada of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze La Canada Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in La Canada real estate adverts, from cheap La Canada.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off