Foto: Ibiza Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in La Pedrera Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain La Pedrera:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  La Pedrera Vastgoed
Spanje  in Valencia, La Pedrera
pool
Appartement

Wederverkoop
2
Slaapkamers
1
Badkamers
(£ 110.979 GBP | $ 156.980 USD)
€ 129.000
68 m2
Oppervlakte

highlight_off

La Pedrera, Valencia Spain

Asking: € 129,000

pool Zwembad
ac_unit Airconditioning
De zeer belangrijke Klaar… Flats die in Denia tussen het overzees en de bergen, enkel een minieme aandrijving worden gevestigd 16 aan de haven in de ontwikkeling van Denia *A van 39 flats die in 2 blokken Beschikbaar in 2, 3 en 4 slaapkamersKeukens worden verdeeld met open bar of eiland, (afhankelijk van de flat) garage van het terras*Optional van de Zitkamer de Grote in het gebied van het kelderverdiepings Communale Dak met Communautaire pool en barbecue, het gebied van de Tuin in Zen en Mediterrane stijlen en de verlichtingsPrijs van het Terras en van de pool omvat: Airconditioning, de blinden van het Aluminium, Garderobes in wit die intern met roestvrij staalmontage wordt gelakt en wordt gevoerd, de Collectieve parabolische antenne van TV, de verbindingen van TV in woonkamer, slaapkamers en keuken, videoentryphone. Denia geniet van een recht van de voorrechtpositie op de noordelijke r...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
369.000
Spanje
Appartement
Island of Majorca
Bendinat
Slaapkamers: 2
715.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Mutxamel
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
299.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - La Pedrera
La PedreraVerwante zoekopdrachten 2:23:57 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in La Pedrera Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
La Pedrera Appartement te koop in Spanje |

La Pedrera Luxe Vastgoed te koop in Spanje | La Pedrera Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | La Pedrera Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | La Pedrera Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
La Pedrera Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | La Pedrera In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken La Pedrera eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke La Pedrera onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een La Pedrera, vastgoedbeleggingen in La Pedrera of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze La Pedrera Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in La Pedrera real estate adverts, from cheap La Pedrera.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off