Foto: Ibiza Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Llombai Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Llombai:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Llombai Vastgoed
Spanje  in Valencia, Llombai
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
5
Slaapkamers
4
Badkamers
(£ 197.543 GBP | $ 273.073 USD)
€ 229.995
293 m2
Oppervlakte

highlight_off

Llombai, Valencia Spain

Asking: € 229,995

pool Zwembad
Voor verkoop direct van de eigenaars! De traditionele boerderij van 293M2 met eigentijds binnenland eindigt, 5 bedden, 4 baden. 13M x 6M zwembad. Wezenlijk bijgebouw vier die 204M2 bedragen. Reeks in 4,153M2 van vlak land. Tuinen, paddock, twee geschermd en omringde ingangen met poorten. De kansen voor dit prachtige huis zijn eindeloos. Op het landbouwgebied van Llombai, binnenlands van Albufera, bestaat uit Valencia ? het bezit van een totaal gebouwd gebied van 564M2? De traditionele boerderij van 293M2 met eigentijds binnenland eindigt. 5 slaapkamers, 4 badkamerss, grote moderne keuken, ruime woonkamer, eetkamer met bi-vouwt deuren op het poolterras en een studie. ? 13M x 6M zwembad met Roman stappen - neer in het water en omringd door een goed terras van de groottezon en rijpe tuinen. ? Losgemaakte dubbele garage van 75M2 met dubbele hoogte gewelfd dak die het maken ideaal voor het we...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Valencia
Teulada
Slaapkamers: 3
99.950
Spanje
Villa-Huizen
Island of Majorca
Alcudia
Slaapkamers: 1
168.000
Spanje
Appartement
Valencia
Orihuela Costa
Slaapkamers: 2
233.000
Spanje
Appartement
Valencia
Santa Pola
Slaapkamers: 3
125.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Llombai
LlombaiVerwante zoekopdrachten 3:45:36 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Llombai Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Llombai Villa-Huizen te koop in Spanje |

Llombai Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Llombai Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Llombai Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Llombai Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Llombai Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Llombai In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Llombai eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Llombai onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Llombai, vastgoedbeleggingen in Llombai of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Llombai Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Llombai real estate adverts, from cheap Llombai.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off