Foto: Almeria, Spain

  Spain  Spanje - Eigendom te koop in Lo-Pagan-Murcia Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Lo-Pagan-Murcia:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Lo-Pagan-Murcia Woningen
Spanje  in Valencia, Lo-Pagan-Murcia
Villa-Huizen

Wederverkoop
3
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 139.407 GBP | $ 190.511 USD)
€ 155.000

highlight_off

Lo-Pagan-Murcia, Valencia Spain

Asking: € 155,000

Nieuw bouw 3 bed 2 badhuis in de stad gepast voor voltooiing Juli 2015, prijzenbegin bij 155.000 want 86 m2 met tuin, terras en solarium bouwen. Heidense Lo is gelegen aan de het noordenkust van Mar Menor en met San Pedro del Pinatar om één grote stad samengevoegd te worden. Heidense Lo heeft een mooi strand, een promenade en een kleine jachthaven. Tijdens de zomermaanden zijn er een levendige funfair naast de jachthaven die aan de kustatmosfeer toevoegt. Slechts tien minuten de aandrijving van de luchthaven Heidense Lo van San Javier is beroemdst voor zijn modderbaden. Deze zijn vrij, wat groot nieuws is als u een grote familie hebt bezet te houden. Alle leeftijden kunnen de modderbaden van 1 tot 100 gebruiken, maar slechts echt sterk stelt tijdens de wintermaanden tevreden. De modderbaden worden aan het eind van het strand en het begin van de zoutmeren gevestigd die en ro...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Woningen
Spanje
Appartement
Valencia
Carcaixent
Slaapkamers: 3
78.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
319.500
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 3
1.580.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
175.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - Lo-Pagan-Murcia
Lo-Pagan-MurciaVerwante zoekopdrachten 2:24:15 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Lo-Pagan-Murcia Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Lo-Pagan-Murcia Villa-Huizen te koop in Spanje |

Lo-Pagan-Murcia Luxe Eigendom te koop in Spanje | Lo-Pagan-Murcia Verminderd Eigendom te koop in Spanje | Lo-Pagan-Murcia Bankbeslag Eigendom te koop in Spanje | Lo-Pagan-Murcia Goedkoop Eigendom te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Lo-Pagan-Murcia Nieuwbouw Eigendom te koop in Spanje | Lo-Pagan-Murcia In aanbouw Eigendom te koop in Spanje

Zoeken Lo-Pagan-Murcia eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Lo-Pagan-Murcia onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Lo-Pagan-Murcia, vastgoedbeleggingen in Lo-Pagan-Murcia of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Lo-Pagan-Murcia Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Lo-Pagan-Murcia real estate adverts, from cheap Lo-Pagan-Murcia.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off