Foto: Valencia, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Lo-Romero-Golf Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Lo-Romero-Golf:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Lo-Romero-Golf Vastgoed
Spanje  in Valencia, Lo-Romero-Golf
pool
Villa-Huizen
3
Slaapkamers
3
Badkamers
(£ 276.064 GBP | $ 384.064 USD)
€ 320.000

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Lo-Romero-Golf, Valencia Spain

Asking: € 320,000

pool Zwembad
Losgemaakte Villa. Mooie nieuw bouwt losgemaakte villa's in de overweldigende Toevlucht van het Golf van Lo Romero, slechts 2 minuten aan het gezochte dorp van Pinar DE Campoverde en 5 minuten aan de stad van Pilar DE La Horadada. Deze luxevilla's zijn gebeëindigd en geconstrueerd met slechts de beste materialen in een modern ontwerp. Op het grondniveau zult u het het leven gebied, het dineren gebied en keuken in een open planlay-out vinden. Er zijn ook een beneden badkamers en 1 dubbele slaapkamer. Van het het leven gebied hebt u toegang tot het privé poolgebied via de terrasdeuren. Op de treden op het eerste niveau is waar de tweede dubbele slaapkamer en de badkamers samen met de grote hoofdslaapkamer met gang in garderobe en Engels-reeksbadkamers zijn. Er is ook een groot die solarium op het derde niveau wordt gevestigd. Aan de buitenkant van het bezit is privé park...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Murcia
Cartagena
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
230.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Pizarra
Slaapkamers: 5
349.000
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
159.950
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Lo-Romero-Golf
Lo-Romero-GolfVerwante zoekopdrachten 8:29:31 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Lo-Romero-Golf Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Lo-Romero-Golf Villa-Huizen te koop in Spanje |

Lo-Romero-Golf Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Lo-Romero-Golf Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Lo-Romero-Golf Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Lo-Romero-Golf Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Lo-Romero-Golf Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Lo-Romero-Golf In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Lo-Romero-Golf eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Lo-Romero-Golf onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Lo-Romero-Golf, vastgoedbeleggingen in Lo-Romero-Golf of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Lo-Romero-Golf Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Lo-Romero-Golf real estate adverts, from cheap Lo-Romero-Golf.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off