Foto: Puente Nuevo, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Lo Crispin Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Lo Crispin:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Lo Crispin Vastgoed
Spanje  in Valencia, Lo Crispin
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
2
Slaapkamers
1
Badkamers
(£ 102.757 GBP | $ 143.193 USD)
€ 119.000
75 m2
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Lo Crispin, Valencia Spain

Asking: € 119,000

pool Zwembad
Losgemaakt, 2 slaapkamer, wordt 1 badkamersvilla voorgesteld voor verkoop in uitstekende voorwaarde en volgens een zeer hoge norm gehandhaafd. Deze ruime villa heeft een grote zitkamer/diner met een afzonderlijke keuken en ontbijtbar. Een brander van het eigenschaplogboek is van centraal belang aan de zitkamer en de toegang tot zowel de dubbele slaapkamers als de badkamers van de familiegrootte is via een overwelfde galerij van de zitkamer. Aan de voorzijde van het bezit is een groot behandeld terras en privé overziend goed gehandhaafd tuingebied, van weg, parkeerplaats. Aan het achtergedeelte van het bezit met toegang van de keuken is een groot van de terrasterras en plaatsing gebied. Aan één kant van de villa, overeenkomstig de parkeerplaats, is een volledig verglaasd behandeld die gebied als garage of workshop wordt gebruikt. De toegang kan van zowel voor als acht...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Valencia
Teulada
Slaapkamers: 3
99.950
Spanje
Appartement
Island of Majorca
Bendinat
Slaapkamers: 2
715.000
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 4
3.295.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Pizarra
Slaapkamers: 5
349.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Lo Crispin
Lo CrispinVerwante zoekopdrachten 8:59:57 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Lo Crispin Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Lo Crispin Villa-Huizen te koop in Spanje |

Lo Crispin Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Lo Crispin Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Lo Crispin Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Lo Crispin Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Lo Crispin Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Lo Crispin In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Lo Crispin eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Lo Crispin onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Lo Crispin, vastgoedbeleggingen in Lo Crispin of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Lo Crispin Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Lo Crispin real estate adverts, from cheap Lo Crispin.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off