Foto: Mallorca, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Muchamiel Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Muchamiel:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Muchamiel Vastgoed
Spanje  in Valencia, Muchamiel
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
2
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 120.890 GBP | $ 168.462 USD)
€ 140.000

highlight_off

Muchamiel, Valencia Spain

Asking: € 140,000

pool Zwembad
ac_unit Airconditioning
Gevestigd in Mutxamel in Alicante, wordt deze Bungalow gemakshalve gevestigd dicht bij het strand en alle andere belevingswaarde met een bushalte buiten het bezit. Centraal Alicante is slechts weg een 10 minuten ? aandrijving. and#13; De bungalow heeft 2 Slaapkamers en 2 Badkamerss. Er zijn het Leven/een Eetkamer die ook aan de moderne gepaste keuken grenst. Een intern slot op garage is onderaan het bezit. and#13; Aan de buitenkant zijn er een gemakkelijk gehandhaafde tuin, en een behandeld terras. Er zijn ook een grote communale zwembad en een terrace.and#13; and#13; Extra Informatie and#13; and#13; and#13; and#13; and#13; BUILD 165 m2Plot 21 m22 Bedrooms2 BathroomsNear al Amenities10- notulen? aandrijving van de Beach.Covered en open van het slotGarageElectric van het Zwembad TerraceGardenCommunal Interne Lucht Conditioningand#13 van de Zonneblinden van de Rol Hete en Koude; and#13; an...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
369.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Pizarra
Slaapkamers: 5
349.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Cartama
Slaapkamers: 4
350.000
Spanje
Villa-Huizen
Island of Majorca
Alcudia
Slaapkamers: 1
168.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Muchamiel
MuchamielVerwante zoekopdrachten 9:10:48 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Muchamiel Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Muchamiel Villa-Huizen te koop in Spanje |

Muchamiel Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Muchamiel Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Muchamiel Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Muchamiel Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Muchamiel Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Muchamiel In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Muchamiel eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Muchamiel onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Muchamiel, vastgoedbeleggingen in Muchamiel of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Muchamiel Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Muchamiel real estate adverts, from cheap Muchamiel.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off