Foto: Ibiza Spain

  Spain  Spanje - Eigendom te koop in Pinos-El-Pinoso Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Pinos-El-Pinoso:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Pinos-El-Pinoso Woningen
Spanje  in Valencia, Pinos-El-Pinoso
pool
Commerciële Eige

Wederverkoop
N/A
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(£ 431.711 GBP | $ 589.967 USD)
€ 479.999

highlight_off

Pinos-El-Pinoso, Valencia Spain

Asking: € 479,999

pool Zwembad
VOLLEDIGE EIGENDOM van de PRIJS ? 479.999 met 2 afzonderlijke pakketten van de Verminderde land ook beschikbaar bij ? 750.000! (Momenteel Handel drijvend als Airbnb) de verkoper kijkt om te verkopen of deeluitwisseling voor: 1 of 2 eigenschappen in UK/FRANCE/COASTAL SPANJE. Het hoofd RuiterCentrum van het Huis maakte Plattelandshuisje 2 Met alle accomodatie Flats Ommuurde Binnenplaats Garde buiten Keuken met BBQ RuiterCentrum 14 van de Jacuzzi van het Zwembad stallen (die de stallen kunnen in eenheden voor aanpassing elk met Engels-reeks worden omgezet) los voor 19 paarden 40m x 20m vergunning worden gegeven geschermde ménage 20m diameter ingesloten het scholen ruimte 2 groot van de de voorbereidingsruimte van het Voer van opslagcabines Toilet 7 van de rings Veilige kopspijker van de Keuken Paddocks dit een opmerkelijk bezit is dat met succes vele jaren door de huidige eigenaars i...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Woningen
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 4
299.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
249.900
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 4
3.295.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alora
Slaapkamers: 2
289.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - Pinos-El-Pinoso
Pinos-El-PinosoVerwante zoekopdrachten 2:05:47 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Pinos-El-Pinoso Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Pinos-El-Pinoso Commerciële Eigendommen te koop in Spanje |

Pinos-El-Pinoso Luxe Eigendom te koop in Spanje | Pinos-El-Pinoso Verminderd Eigendom te koop in Spanje | Pinos-El-Pinoso Bankbeslag Eigendom te koop in Spanje | Pinos-El-Pinoso Goedkoop Eigendom te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Pinos-El-Pinoso Nieuwbouw Eigendom te koop in Spanje | Pinos-El-Pinoso In aanbouw Eigendom te koop in Spanje

Zoeken Pinos-El-Pinoso eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Pinos-El-Pinoso onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Pinos-El-Pinoso, vastgoedbeleggingen in Pinos-El-Pinoso of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Pinos-El-Pinoso Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Pinos-El-Pinoso real estate adverts, from cheap Pinos-El-Pinoso.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off