Foto: Madrid, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Planes Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Planes:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Planes Vastgoed
Spanje  in Valencia, Planes
Villa-Huizen

Wederverkoop
8
Slaapkamers
8
Badkamers
(£ 648.784 GBP | $ 897.527 USD)
€ 749.000
500 m
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Planes, Valencia Spain

Asking: € 749,000

hot_tub Centrale verwarmingbr>
Dit mooie, traditionele 8 slaapkamerbuitenhuis wordt gevestigd in een zeer rustig en toneelgebied gelegen aan de rand van de typische Spaanse stad van Vliegtuigen. Omringd door aard en kersenbosjes, geniet van dit bezit overweldigend meningen over de omringende valleien en de bergen. Het buitenhuis heeft zijn aanpassing op drie niveaus met een overvloed van hoogte - kwaliteits extra eigenschappen maar het eerbiedigen van de traditionele architectuur die het een rustieke draai geven. Dit buitenhuis heeft vele opties en kon als groot familiehuis, huurinvestering en ook optie van een quot worden gebruikt; Casa Ruralquot; or a Bamp;B met een overweldigend het dineren gebied of zelfs een terugtocht of een kuuroord.Het bezit wordt betreden door een grote ijzer gesmede poort en openstelt voor een groot parkeerterrein met a1 ruimtegarage. De juiste ingang aan het buitenhuis wordt gevestigd h...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Murcia
Cartagena
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Villa-Huizen
Island of Majorca
Alcudia
Slaapkamers: 1
168.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Benissa
Slaapkamers: 4
295.000
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
159.950
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Planes
PlanesVerwante zoekopdrachten 5:39:45 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Planes Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Planes Villa-Huizen te koop in Spanje |

Planes Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Planes Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Planes Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Planes Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Planes Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Planes In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Planes eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Planes onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Planes, vastgoedbeleggingen in Planes of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Planes Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Planes real estate adverts, from cheap Planes.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off