Foto: Valencia, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Quatretonda Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Quatretonda:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Quatretonda Vastgoed
Spanje  in Valencia, Quatretonda
Villa-Huizen

Wederverkoop
2
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 59.526 GBP | $ 82.814 USD)
€ 69.000

highlight_off

Quatretonda, Valencia Spain

Asking: € 69,000

Het fantastische Huis Met twee slaapkamers met Overweldigende Meningen, Quatretondeta, identiteitskaart ? de PLAATS Casa Landelijke L'Ametler Calle San Gregorio, 4 Quatretondeta Alicante 03811 van het Bezit van Alicante, Spanje Euroresales van het BEZIT het OVERZICHT van het BEZIT van Spanje het glorierijke gebied van Alicante, op Spanje ? die s zuidoostelijke kustlijn fascineren, blijft één van de wenselijkste plaatsen om op elk ogenblik van jaar te zijn. Op aanbieding is hier een kans om een spitsvondige investering in dit constant mooie deel van de wereld met dit buitengewone bezit te maken. Gevestigd in het mooie dorp van Quatretondeta, kenmerkt dit die bezit, als Casa Landelijke L'Ametler (het Huis van de Boom van de Amandel) wordt bekend, 2 slaapkamers, 2 badkamerss, open plankeuken/diner, volledig-levert en een prachtig gebied van het dak hoogste terras, perf...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
175.000
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 4
3.295.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 4
299.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Coin
Slaapkamers: 3
279.500
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Quatretonda
QuatretondaVerwante zoekopdrachten 9:02:34 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Quatretonda Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Quatretonda Villa-Huizen te koop in Spanje |

Quatretonda Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Quatretonda Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Quatretonda Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Quatretonda Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Quatretonda Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Quatretonda In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Quatretonda eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Quatretonda onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Quatretonda, vastgoedbeleggingen in Quatretonda of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Quatretonda Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Quatretonda real estate adverts, from cheap Quatretonda.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off