Foto: Alhambra, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Sant Jordi Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Sant Jordi:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Sant Jordi Vastgoed
Spanje  in Valencia, Sant Jordi
Appartement

Wederverkoop
2
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 90.651 GBP | $ 125.407 USD)
€ 104.654

highlight_off

Sant Jordi, Valencia Spain

Asking: € 104,654

<br/> <br/> <br/> <br/> <br/> het bezit voor verkoop een opgeheven Benedenverdiepingsflat met buitengewone meningen van terras zowel voorzijde als rug, over de Bernard Langer ontworpen golfcursus, en omringende bergen is, maar slechts 10 mins van de blauwe vlagstranden van de trillende visserijstad van Vinaros op de Oranje Kust die Costa Azahar.<br/> u gaan Golf Panoramica via acres mooie sinaasappel en olijfbomen in, om één van de hoogste cursussen in Spanje met de beste praktijkenfaciliteiten beschikbaar te vinden zijn, en complexe profiteren het met poorten van de veiligheid van 24 uur, met bars en restaurants binnen 5 minuten van onze location.<br/> de Flat heeft onbeperkt panorama van boom en bergen, ideaal gezien tussen 1st green bij het achtergedeelte en 2de T-stuk wordt het geplaatst van het voorterras wordt bekeken, dat moo...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
369.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin de la Torre
Slaapkamers: 2
350.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Mutxamel
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 4
3.295.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Sant Jordi
Sant JordiVerwante zoekopdrachten 5:04:54 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Sant Jordi Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Sant Jordi Appartement te koop in Spanje |

Sant Jordi Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Sant Jordi Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Sant Jordi Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Sant Jordi Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Sant Jordi Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Sant Jordi In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Sant Jordi eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Sant Jordi onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Sant Jordi, vastgoedbeleggingen in Sant Jordi of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Sant Jordi Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Sant Jordi real estate adverts, from cheap Sant Jordi.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off