Foto: Madrid, spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Teresa-De-Cofrentes Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Teresa-De-Cofrentes:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Teresa-De-Cofrentes Vastgoed
Spanje  in Valencia, Teresa-De-Cofrentes
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
3
Badkamers
(£ 215.875 GBP | $ 300.825 USD)
€ 250.000

highlight_off

Teresa-De-Cofrentes, Valencia Spain

Asking: € 250,000

Dit is een groot, heerlijk vernieuwd huis in de stad voor verkoop in Teresa DE Cofrentes in de Valencian provincie van Spanje. Het is een 3 verdiepingsbezit met een ingang met poorten en grote dubbele deuren die in het benedenverdiepingsgebied leiden. Het huis in de stad zal met alle meubilair en witte goederen worden verkocht en is klaar om zich te bewegen in. De benedenverdieping heeft marmeren vloeren door en bestaat uit een open planzitkamer met het dineren gebied en keuken met haardplaateiland, ingebouwde oven en grote voorraadkast. Er zijn een studie, een afzonderlijke WC en een binnen zwembad. Ook op de benedenverdieping is een ruime spelenruimte met een lijst van de ware groottesnooker en een grote garderobe die de gas en olietank huisvest die het volledige centrale verwarmingsysteem en de binnenpool verwarmt. Een kleine binnenplaats huisvest een installatieruimte voor de pool. E...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Murcia
Cartagena
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 4
3.295.000
Spanje
Appartement
Valencia
Teulada
Slaapkamers: 3
99.950
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Benissa
Slaapkamers: 4
295.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Teresa-De-Cofrentes
Teresa-De-CofrentesVerwante zoekopdrachten 9:19:55 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Teresa-De-Cofrentes Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Teresa-De-Cofrentes Villa-Huizen te koop in Spanje |

Teresa-De-Cofrentes Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Teresa-De-Cofrentes Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Teresa-De-Cofrentes Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Teresa-De-Cofrentes Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Teresa-De-Cofrentes Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Teresa-De-Cofrentes In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Teresa-De-Cofrentes eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Teresa-De-Cofrentes onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Teresa-De-Cofrentes, vastgoedbeleggingen in Teresa-De-Cofrentes of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Teresa-De-Cofrentes Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Teresa-De-Cofrentes real estate adverts, from cheap Teresa-De-Cofrentes.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off