Foto: Madrid, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Tibi-Alicante Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Tibi-Alicante:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Tibi-Alicante Vastgoed
Spanje  in Valencia, Tibi-Alicante
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 257.323 GBP | $ 358.583 USD)
€ 298.000

highlight_off

Tibi-Alicante, Valencia Spain

Asking: € 298,000

Buitengewone Villa in Tibi Alicante Spanje Euroresales de informatie van het Bezit van identiteitskaart ? van het Bezit: De aanpassing is op twee niveaus. Het parterre bestaat uit van een groot die zitkamer en het dineren gebied door terrassen wordt omringd door twee grote terrasdeuren worden betreden. Er zijn een een steenschoorsteen en open haard opvallend in een goed verlichte zitkamer wordt geplaatst waar de vensters verslavende bevorderende meningen van het omringende rollende groene platteland dat hebben. Verbeteren de elektrische zonneblinden van het staal en de super dubbele terrasdeuren die op de hoogste terrassen leiden, de aantrekkelijkheid van de zitkamer. Op deze vloer is er ook een volledig gepaste Amerikaanse keuken van de Stijl met gepaste microgolf, koelkast/diepvriezer, haardplaat, trekkerventilator en oven ook met meningen over het platteland. Er zijn ook een v...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Eigendom
Andalucia
Coin
Slaapkamers: 3
279.500
Spanje
Appartement
Murcia
Cartagena
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 4
299.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin de la Torre
Slaapkamers: 2
350.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Tibi-Alicante
Tibi-AlicanteVerwante zoekopdrachten 9:20:14 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Tibi-Alicante Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Tibi-Alicante Villa-Huizen te koop in Spanje |

Tibi-Alicante Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Tibi-Alicante Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Tibi-Alicante Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Tibi-Alicante Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Tibi-Alicante Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Tibi-Alicante In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Tibi-Alicante eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Tibi-Alicante onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Tibi-Alicante, vastgoedbeleggingen in Tibi-Alicante of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Tibi-Alicante Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Tibi-Alicante real estate adverts, from cheap Tibi-Alicante.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off