Foto: Majorca Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Tollos Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Tollos:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Tollos Vastgoed
Spanje  in Valencia, Tollos
Bar-Restaurant

Wederverkoop
1
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(£ 190.564 GBP | $ 263.626 USD)
€ 220.000

highlight_off

Tollos, Valencia Spain

Asking: € 220,000

ac_unit Airconditioning
Vraagprijs: VERMINDERDE ? 220.000 het Onvervreemdbare OPGEHOUDEN Bekende Restaurant van het Overzicht ? van de HANDEL in het onverslaanbare landelijke plaatsen. Totaal gebied 405 m2. ? twee aangrenzende dorpshuizen omgezet in een Restaurant in 2001 en 2005. Het tweede huis heeft potentieel voor verdere omzetting. ? goede faciliteiten, met inbegrip van twee keukens. De ruimte voor een totaal van 80 dekking (binnen) plus 24 op groot terras en 6 op klein terras? Groot terras met berg bekijkt de familie-looppas van A restaurant dat dat met succes 11 die jaar vóór de eigenaars werkte in 2012 worden teruggetrokken. Het wordt gevestigd op de rand van het dorp van Tollos, ongeveer 30 minuten van Alcoy en een uur van de kust. Gemakkelijke toegang en parkeren. Detailleert het bezit bestaat uit twee aangrenzende dorpshuizen. Totale prijs ? 220.000. Eerste bezit (totaal gebied 185 m2):...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
299.000
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
159.950
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
175.000
Spanje
Villa-Huizen
Island of Majorca
Alcudia
Slaapkamers: 1
168.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Tollos
TollosVerwante zoekopdrachten 5:39:02 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Tollos Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Tollos Bar-Restaurants te koop in Spanje |

Tollos Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Tollos Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Tollos Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Tollos Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Tollos Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Tollos In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Tollos eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Tollos onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Tollos, vastgoedbeleggingen in Tollos of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Tollos Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Tollos real estate adverts, from cheap Tollos.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off