Foto: Madrid, spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Torremanzanas Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Torremanzanas:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Torremanzanas Vastgoed
Spanje  in Valencia, Torremanzanas
pool
Boerderijen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
3
Badkamers
(£ 428.769 GBP | $ 593.159 USD)
€ 495.000

highlight_off

Torremanzanas, Valencia Spain

Asking: € 495,000

pool Zwembad
Bezit en Plaats: and#13; and#13; Wij zijn pleased u deze ruime en vreedzame landwoonplaats kunnen aanbieden. Het bezit wordt gevestigd op de rand van Torremanzanas een bekend de bergdorp van Costa Blanca. De Luchthaven van Alicante is een ongeveer urenaandrijving. De dichtste Cursussen van het Golf zijn Villaitana in Finestrat en Bonalba dicht bij Gr Campello. De zandige stranden in Villajoyosa zijn net iets meer dan weg 30km. and#13; and#13; Distributie: and#13; and#13; Van een landweg leidt één enkel spoor aan het bezit dat aan het achtergedeelte van een groot rustiek perceel wordt geplaatst dat van de bosjes van de Olijf en van de Amandel plus natuurlijke helling bestaat uit. De gebouwen nestelen zich in de vallei over kijkend aan de boom gevoerde hellingen. Het reizen langs de oprijlaan het eerste gebouw om op de linkerzijde te verschijnen is een openluchtkeuken BBQ en ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Mutxamel
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Appartement
Murcia
Cartagena
Slaapkamers: 3
235.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Coin
Slaapkamers: 3
279.500
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
319.500
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Torremanzanas
TorremanzanasVerwante zoekopdrachten 4:34:53 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Torremanzanas Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Torremanzanas Boerderijen te koop in Spanje |

Torremanzanas Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Torremanzanas Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Torremanzanas Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Torremanzanas Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Torremanzanas Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Torremanzanas In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Torremanzanas eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Torremanzanas onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Torremanzanas, vastgoedbeleggingen in Torremanzanas of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Torremanzanas Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Torremanzanas real estate adverts, from cheap Torremanzanas.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off