Foto: Valencia, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Totana Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Totana:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Totana Onroerend goed
Spanje  in Valencia, Totana
Villa-Huizen

Wederverkoop
6
Slaapkamers
3
Badkamers
(£ 389.876 GBP | $ 533.341 USD)
€ 439.000

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Totana, Valencia Spain

Asking: € 439,000

Deze Villa wordt gevestigd in de heuvels van Totana op het gebied van Morti. Een prachtig ruim en rustiek bezit met een afzonderlijk dubbel die garagegebouw, zeer dicht aan zowel steden Alhama DE Murcia als Totana wordt gesitueerd op een groen perceel bij de voet van ? Siërra Espuna ?, een Natuurlijke Reserve wordt geplaatst parque. Het perceel is ongeveer 5.259 m2 en bevat gemodelleerde tuinen met geplante bomen, Japanse Cycas en bloemen. Het huis zelf heeft 325 m2 bouwen, verdeeld meer dan 3 vloeren met inbegrip van de grote kelderverdieping die in een afzonderlijke flat met zijn eigen ingang, met een grote keuken, woonkamer en 2 dubbele slaapkamers wordt gedraaid. Naast de ingang van underbuild vindt u ? ll een goede ruimte van het groottebureau met 2 bureaus en kabinetten. Op dit zelfde niveau, vindt u een tweede dubbele garage, met een werkbank, hulpmiddelen, ruimte om uw boot ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Onroerend goed
Spanje
Villa-Huizen
Catalonia
L'Escala
Slaapkamers: 2
378.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Benissa
Slaapkamers: 4
295.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Cartama
Slaapkamers: 4
350.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
230.000
flag Carte de spain

Lieu exact non fournis - Ville indiquées sur la carte
Plaats in Valencia - Totana
TotanaVerwante zoekopdrachten 9:37:06 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Totana Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Totana Villa-Huizen te koop in Spanje |

Totana Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Totana Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Totana Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Totana Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Totana Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Totana In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Totana eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Totana onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Totana, vastgoedbeleggingen in Totana of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Totana Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Totana real estate adverts, from cheap Totana.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Adverteer uw woning voor slechts € 0,99
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Accounts vanaf 2,99 €, probeer het voor € 0,99 voor je eerste maand!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off