Foto: Madrid, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Villanueva-De-Viver Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Villanueva-De-Viver:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Villanueva-De-Viver Vastgoed
Spanje  in Valencia, Villanueva-De-Viver
Land-Perceel

Wederverkoop
N/A
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(£ 49.329 GBP | $ 68.741 USD)
€ 57.127
1000 m2
Oppervlakte

highlight_off

Villanueva-De-Viver, Valencia Spain

Asking: € 57,127

Buitengewone Plaats en Percelen van Land voor Verkoop in het Bezit van identiteitskaart van het Bezit van Villanueva DE Viver Castellon Comunidad Valenciana Spanje Euroresales en de Informatie van het Land: Buitengewone Plaats en Percelen van Land rond de Rand van Villanueva DE Viver, Spanje. Het grote Landbouw en Potentieel van de Ontwikkeling over het Gebied: Castellón) of Castelló is een provincie in het noordelijke deel van de Valencian Gemeenschap. Het wordt gegrenst door de provincies van València aan het zuiden, Teruel aan het westen, Tarragona aan het noorden, en door de Middellandse Zee aan het oosten. De westelijke kant van de provincie is in het bergachtige gebied van Sistema Ibérico. Castellón's capital is Castellón de la Plana (Valencian: Castelló de la Plana). De provincie had een bevolking van 579.962 bij het begin v...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Benissa
Slaapkamers: 4
295.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
319.500
Spanje
Appartement
Andalucia
Estepona
Slaapkamers: 3
163.700
Spanje
Villa-Huizen
Andalucia
Marbella
Slaapkamers: 3
1.580.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Villanueva-De-Viver
Villanueva-De-ViverVerwante zoekopdrachten 9:23:45 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Villanueva-De-Viver Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Villanueva-De-Viver Land-Perceel te koop in Spanje |

Villanueva-De-Viver Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Villanueva-De-Viver Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Villanueva-De-Viver Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Villanueva-De-Viver Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Villanueva-De-Viver Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Villanueva-De-Viver In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Villanueva-De-Viver eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Villanueva-De-Viver onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Villanueva-De-Viver, vastgoedbeleggingen in Villanueva-De-Viver of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Villanueva-De-Viver Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Villanueva-De-Viver real estate adverts, from cheap Villanueva-De-Viver.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off