Foto: Madrid, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Villareal Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Villareal:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Villareal Vastgoed
Spanje  in Valencia, Villareal
Villa-Huizen

Wederverkoop
7
Slaapkamers
4
Badkamers
(£ 514.428 GBP | $ 715.679 USD)
€ 596.300
463 m2
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Villareal, Valencia Spain

Asking: € 596,300

Ééngezins huis in een gesloten blok met een geconstrueerd gebied van?? 463.20 m2 en 384.46 m2 nuttig, bestaand die uit drie vloeren, bestaan uit zeven slaapkamers, vier badkamerss en een binnenplaats met een gebied van?? 44.48 m2. Het wordt gevestigd in de stad van Villareal DE los Infantes, provincie van Castellón. Het huis heeft drie vloeren. De benedenverdieping bestaat uit een keuken, woonkamer, drie slaapkamers en twee badkamerss. Het parterre heeft een leven-dineert ruimte, vier slaapkamers, twee badkamerss en een keuken. De eerste verdieping wordt verdeeld in een terras met panelen die tegen de zon beschermen. Het heeft een voorzijde van 5 m en een vrije hoogte van 11 m. Het heeft een deur van de veiligheidsingang, houten vensters en ijzerbars op de buitenkant, het binnenlandse houten timmerwerk, de ingebouwde garderobes, de geschilderde pleistermuren en de st...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
159.950
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
92.500
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alhaurin el Grande
Slaapkamers: 3
299.000
Spanje
Appartement
Valencia
Santa Pola
Slaapkamers: 3
131.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Villareal
VillarealVerwante zoekopdrachten 8:30:46 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Villareal Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Villareal Villa-Huizen te koop in Spanje |

Villareal Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Villareal Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Villareal Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Villareal Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Villareal Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Villareal In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Villareal eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Villareal onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Villareal, vastgoedbeleggingen in Villareal of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Villareal Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Villareal real estate adverts, from cheap Villareal.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off