Foto: Barcelona, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Villarreal Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Villarreal:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Villarreal Vastgoed
Spanje  in Valencia, Villarreal
Appartement

Wederverkoop
4
Slaapkamers
1
Badkamers
(£ 69.464 GBP | $ 95.784 USD)
€ 80.000
125 m2
Oppervlakte

highlight_off

Villarreal, Valencia Spain

Asking: € 80,000

De verbazende Flat van 4 Slaapkamer, Villarreal, SpanjeEuroresales Property ID ? Het Overzicht van het bezitDeze uitstekende flat in mooie Villareal, Spanje, is perfect voor iedereen die van het ontsnappen aan meer sunnier klimaten en tezelfdertijd het maken van een slimme financiële investering dromenDit fantastische bezit heeft, onder veel andere eigenschappen, 4 slaapkamers, 1 badkamers, een ontvangstruimte, een privé parkeren, twee opslagloodsen en een terras/een terrasgebied waarop om de glorierijke omgeving te absorberen. De flat is op de 6de verdieping en het gebouw bevat een lift, op de 9de verdieping is er een fantastisch gemeenschappelijk gebied van het dakterras dat overweldigende meningen van de omringende bergen en het overzees, de perfecte plaats verstrekt om aan de spanning en het drama van het dagelijkse leven te ontsnappen.<...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Valencia
Santa Pola
Slaapkamers: 3
131.000
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 2
92.500
Spanje
Eigendom
Andalucia
Cartama
Slaapkamers: 4
350.000
Spanje
Eigendom
Andalucia
Alora
Slaapkamers: 2
289.000
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Villarreal
VillarrealVerwante zoekopdrachten 3:38:02 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Villarreal Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Villarreal Appartement te koop in Spanje |

Villarreal Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Villarreal Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Villarreal Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Villarreal Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Villarreal Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Villarreal In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Villarreal eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Villarreal onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Villarreal, vastgoedbeleggingen in Villarreal of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Villarreal Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Villarreal real estate adverts, from cheap Villarreal.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off