Foto: Valencia, Spain

  Spain  Spanje - Vastgoed te koop in Vistabella Golf Spanje  


location_on
filter_alt Filters (1)

Spain Vistabella Golf:


pool


Type eigendom:

search
location_on Kaart
favorite_border
Gevonden 1  Vistabella Golf Vastgoed
Spanje  in Valencia, Vistabella Golf
pool
Villa-Huizen

Wederverkoop
3
Slaapkamers
2
Badkamers
(£ 233.787 GBP | $ 323.421 USD)
€ 269.900
100 m2
Oppervlakte

highlight_off

Vistabella Golf, Valencia Spain

Asking: € 269,900

pool Zwembad
Dit is een fantastisch modern die ontwerp 3 beddenvilla dichtbij golf, op het gebied van Entre Naranjos wordt gevestigd. Dit vlekkelooze bezit heeft een goed grootteperceel van 215 m2. Aangezien u binnengaat kunt u een goede open plek voor zitkamer/het dineren gebied en een open keuken zien. er is heel wat licht die door de grote vensters komen. Op het zelfde niveau hebt u een gastslaapkamer en een badkamers. Boven, zult u de hoofdslaapkamer met Engelse reeksbadkamers en de 3de slaapkamer, met gepaste garderobe vinden. De belangrijkste slaapkamer heeft ook een balkon overziend de pool. Het bezit wordt verkocht volledig geleverd en u moet aan aprreciate het bezoeken! Geniet van de Spaanse Hete Zomers in het privé grote zwembad van dit verbazende bezit!Verbonden met elektrische leidingenGemeentelijke water/rioleringDe cursus van het golfBalkonGepaste garderobes<b...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Spanje Vastgoed
Spanje
Appartement
Valencia
Teulada
Slaapkamers: 3
99.950
Spanje
Villa-Huizen
Valencia
Rojales
Slaapkamers: 3
175.000
Spanje
Appartement
Valencia
Orihuela Costa
Slaapkamers: 2
233.000
Spanje
Appartement
Andalucia
Estepona
Slaapkamers: 3
163.700
flag Kaart van Spain

Sommige locaties zijn niet beschikbaar
Plaats in Valencia - Vistabella Golf
Vistabella GolfVerwante zoekopdrachten 5:13:44 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Vistabella Golf Spanje Pagina.


Verwante zoekopdrachten:
Vistabella Golf Villa-Huizen te koop in Spanje |

Vistabella Golf Luxe Vastgoed te koop in Spanje | Vistabella Golf Verminderd Vastgoed te koop in Spanje | Vistabella Golf Bankbeslag Vastgoed te koop in Spanje | Vistabella Golf Goedkoop Vastgoed te koop in Spanje |

Categorieën onroerend goed te koop:
Vistabella Golf Nieuwbouw Vastgoed te koop in Spanje | Vistabella Golf In aanbouw Vastgoed te koop in Spanje

Zoeken Vistabella Golf eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke Vistabella Golf onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Vistabella Golf, vastgoedbeleggingen in Vistabella Golf of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Vistabella Golf Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in Vistabella Golf real estate adverts, from cheap Vistabella Golf.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off