Foto: Stockholm, Sweden

  Sweden  Zweden - Vastgoed te koop in Zweden  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Zweden  in Norrbottens Lan, Lvsbyn
Villa-Huizen

Wederverkoop
4
Slaapkamers
2
Badkamers
(€ 600.000 EUR | $ 720.960 USD)
6.091.980 SEK
0 m2
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Lvsbyn, Norrbottens Lan Sweden

Asking: 6,091,980 SEK

Het buitengewone Landgoed Met vier slaapkamers Älvsbyn Zweden van het Landbouwbedrijf van de Villa HortlaxEuroresales Property ID ? De informatie van het bezit:Want de verkoop dit huis van Hortlax met vier slaapkamers, twee-badkamers/Villa is, die 1986 werd gebouwd.Het huis heeft drievoudige glasvensters, plakstichting, kelderverdieping en garage, die 50 sq meter is. Er is een sauna, garage aan de kant van de Geveltop en heeft een vloergrootte van 242 vierkante meter.Dit bezit is onlangs gerenoveerd 2 jaar geleden, met de grootste volledige binnenheropfrissing 4 jaar geleden. Heeft één extra huis van de de korrelopslag van houtlogboeken, 90 sq meter. Het bezit wordt verwarmd door houten korrels, elektrisch of gebruiksbrandhout, dat en al nieuw 4 jaar geleden zeer economisch is. Het heeft een nieuw septisch systeem in ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Zweden Vastgoed
Zweden
Villa-Huizen
Norrbottens Lan
Lvsbyn
Slaapkamers: 4
SEK 6.091.980
flag Kaart van Sweden

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 2:56:08 PM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Zweden Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Zweden | Verminderd Vastgoed te koop in Zweden | Bankbeslag Vastgoed te koop in Zweden | Goedkoop Vastgoed te koop in Zweden |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Zweden | In aanbouw Vastgoed te koop in Zweden

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Sweden, vastgoedbeleggingen in Sweden of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Sweden Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Sweden.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off