Foto: Cape Town

  Tanzania  Tanzania - Vastgoed te koop in Tanzania  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Tanzania  in Zanzibar, Zanzibar
pool
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(£ 7.237 GBP | $ 10.068 USD)
€ 8.389

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Zanzibar, Zanzibar Tanzania

Asking: € 8,389

pool Zwembad
Land: Tanzania. Gebied: Zanzibar. Stad: Zanzibar. Prijs: USD 10000. De eigendom van de ruimten van het Hotel is een uitstekende Investering die de hoge winst van de Huur geven. Plus de 200% Terugkoop die van de ontwikkelaar verdubbelt u uw investeringsrug geven. Het hotel heeft 360 studio's en 500 het Parkeren groeven. Alle studio's hebben goede meningen. Het is in een zeer goede plaats, dicht bij de weg, de goede restaurants, het winkelen, de wandelgalerijen, de scholen, de universiteiten, de ziekenhuizen, het openbare vervoer enz. De Eigenschappen & de Diensten van de bouw: De vijfsterrentoevlucht van het flatgebouw met koopflatshotel heeft een verscheidenheid van restaurants met uiterst hoge normen, zitkamers, koffiewinkels, boutiques, geschiktheidscentrum, kuuroord, zwembaden, tennis, commercieel centrum en ruime vergaderingsruimte met overzichts audio en ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Tanzania Vastgoed
Tanzania
Appartement
Zanzibar
Zanzibar
Slaapkamers: 1
8.389
flag Kaart van Tanzania

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 8:44:36 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Tanzania Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Tanzania | Verminderd Vastgoed te koop in Tanzania | Bankbeslag Vastgoed te koop in Tanzania | Goedkoop Vastgoed te koop in Tanzania |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Tanzania | In aanbouw Vastgoed te koop in Tanzania

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Tanzania, vastgoedbeleggingen in Tanzania of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Tanzania Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Tanzania.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off