Foto: Villa Architecture

  Tonga  Tonga - Vastgoed te koop in Tonga  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Tonga  in Vava`u Kingdom, Neiafu
Land-Perceel
N/A
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(€ 4.195 EUR | $ 5.035 USD)
11.386 TOP
6,954 (sq ft
Oppervlakte

highlight_off

Neiafu, Vava'u Kingdom Tonga

Asking: 11,386 TOP

Vraagprijs: $ 5.000 US (bespreekbaar - financiering beschikbaar) Een- (1) perceel met 30 polen, nummer ZEVEN (7), op de bijgevoegde kaart met verdeelde percelen, voor eigendomsbloknummer 6758 zoals afgebeeld in het boek van landrecords in de stad Neiafu, Vava’u, Koninkrijk Tonga. 3 km buiten Neiafu bevindt u zich in Voula Village. Deze kleine ontwikkeling van expats is het populairst. Water, stroom en telefoon / internet zijn in orde bij het pand. Ongeveer 1/5 acre daar aan de meer verhoogde kant van de ontwikkeling geeft het beste uitzicht en privacy. Ik blok naar de lagune en de oceaan. ¼ mijl naar de wereldberoemde snorkel "Mariners Cave". Investor ”stemt ermee in om een ​​geschikt huis te bouwen, één huis per perceel, volgens de bouwvoorschriften van het Koninkrijk en IHD Planning Committee. Alle bouwplannen moeten voorafgaand aan de bouw worden beoordeeld en goedgekeurd door d...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Tonga Vastgoed
flag Kaart van Tonga

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 8:50:56 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Tonga Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Tonga | Verminderd Vastgoed te koop in Tonga | Bankbeslag Vastgoed te koop in Tonga | Goedkoop Vastgoed te koop in Tonga |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Tonga | In aanbouw Vastgoed te koop in Tonga

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Tonga, vastgoedbeleggingen in Tonga of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Tonga Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Tonga.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off