Foto: Scotland Eilean Donan Castle

  Wales  Wales - Vastgoed te koop in Wales  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Wales  in England, London
Appartement

Wederverkoop
1
Slaapkamers
1
Badkamers
(£ 658.561 GBP | $ 908.091 USD)
€ 758.449
43 m2
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

London, England Wales

Asking: € 758,449

Heldere slaapkamer opgeheven benedenverdiepingsvlakte met fantastische plafondhoogten helemaal. De Halve maan van Blenheim is een vrij tree-lined straat van Bosje Ladbroke. De winkels, de bars en de restaurants van zowel Bosje Westbourne als Road Portobello het sluiten langs, zoals de uitstekende vervoerverbindingen met ondergrondse posten in zowel Bosje Ladbroke als Holland Park.A heldere en ruime slaapkamer opgeheven benedenverdiepingsflat gelegen aan de ooit populaire Halve maan Blenheim zijn. De flat kenmerkt fantastische plafondhoogten en houten vloeren door met de grote voorerker die de open ruimte van de planontvangst met natuurlijk licht overstromen. De open planontvangst kenmerkt een moderne geïntegreerde keuken en omvat ruimte voor een kleine eettafel in de erker. Het bezit bestaat verder uit een moderne doucheruimte en uit een grote slaapkamer aan het achtergedeelte....
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Wales Vastgoed
Wales
Appartement
England
London
Slaapkamers: 1
758.449
flag Kaart van Wales

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 3:31:16 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Wales Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Wales | Verminderd Vastgoed te koop in Wales | Bankbeslag Vastgoed te koop in Wales | Goedkoop Vastgoed te koop in Wales |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Wales | In aanbouw Vastgoed te koop in Wales

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Wales, vastgoedbeleggingen in Wales of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Wales Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Wales.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off