Foto: Interior Architecture

  Zambia  Zambia - Vastgoed te koop in Zambia  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Zambia  in Copperbelt, Copperbelt
Land-Perceel

Wederverkoop
N/A
Slaapkamers
N/A
Badkamers
(€ 928.762 EUR | $ 1.116.000 USD)
24.421.240 ZMW
0 m2
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Copperbelt, Copperbelt Zambia

Asking: 24,421,240 ZMW

Buitengewoon Perceel van Land in Copperbelt Provincie ZambiaEuroresales Property ID ? De Details van het bezit:Eerste Land in het Ontwikkelen van LandbouwDistrict Gelegen aan de oostelijke kant van de Rivier Kafue in Mpongwe District, Provincie Copperbelt,dit bezit bestaat uit een totaal van 1,324.4709 hectaren en niet aan zijn volledig potentieel ontwikkeld.De oostelijke sectie bedraagt 658 hectaren uncleared landDe westelijke sectie bedraagt 666.4709 hectaren waarvan ong. 60 hectaren zijn ontruimd om tot een 25 hectaregebied, een boomgaard, veepaddocks, tribune van gmelimabomen en verscheidene gebouwen te leiden.De gebouwen omvatten 1 plattelandshuisje, 1 plattelandshuisje, personeelsaanpassing, loodsen en workshop.De westelijke sectiegrenzen worden de Rivier Kafue en 2 pijpleidingen gevestigd voor watervoorziening samen met 2 ...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Zambia Vastgoed
flag Kaart van Zambia

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 10:53:56 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Zambia Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Zambia | Verminderd Vastgoed te koop in Zambia | Bankbeslag Vastgoed te koop in Zambia | Goedkoop Vastgoed te koop in Zambia |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Zambia | In aanbouw Vastgoed te koop in Zambia

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Zambia, vastgoedbeleggingen in Zambia of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Zambia Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Zambia.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off