Foto: Interior Architecture

  Zimbabwe  Zimbabwe - Vastgoed te koop in Zimbabwe  


location_on
filter_alt Filters (1)


pool


Type eigendom:

search
location_on Regio
favorite_border
Gevonden 1  Vastgoed
Zimbabwe  in Matabeleland North, Binga
Villa-Huizen

Wederverkoop
10
Slaapkamers
10
Badkamers
(€ 710.000 EUR | $ 852.142 USD)
$ 308.393.754 ZWD
0 m2
Oppervlakte

Exacte locatie niet opgegeven
highlight_off

highlight_off

Binga, Matabeleland North Zimbabwe

Asking: $ 308,393,754 ZWD

De Plattelandshuisjes van Chilila en Kampeerterrein op het Zambezi Meer Kariba van de Rivier in Binga ZimbabweIdentiteitskaart ? van het Bezit van EuroresalesDe informatie van het bezit:CHILILA VOOR VERKOOP Chilila is een kleine toevlucht 10 km alvorens u aan de stad van Binga krijgt, is het op Zambezi/het Meer Kariba. Het land dat wij heeft een huur van 9 jaar (7 jaar verlaten op huidige huur, en de optie om het land hebben bezet te kopen wanneer de 7 jaar omhoog) is en aan ons door Binga de Raad/Overheid gehuurd. Dit is vernieuwbaar mits de huur jaarlijks is betaald. Dit bezit wordt aangewezen voor een loge, een aquicultuur, een Landbouw en een tuinbouw en dekking 22.15 hectaren.Het bezit is voor verkoop voor $800.000 (overeen te komen) usd en dit omvat inrichtingenmontage en gebouwen op het bezit. De verkoop van de huur zal $25...
Pagina 1 van 1

 
 
1

Aanbevolen Zimbabwe Vastgoed
Zimbabwe
Villa-Huizen
Matabeleland North
Binga
Slaapkamers: 10
$ 308.393.754
flag Kaart van Zimbabwe

Sommige locaties zijn niet beschikbaarVerwante zoekopdrachten 7:38:06 AM

Welkom bij ons onroerend goed te koop in Zimbabwe Pagina.


Verwante zoekopdrachten:


Luxe Vastgoed te koop in Zimbabwe | Verminderd Vastgoed te koop in Zimbabwe | Bankbeslag Vastgoed te koop in Zimbabwe | Goedkoop Vastgoed te koop in Zimbabwe |

Categorieën onroerend goed te koop:
Nieuwbouw Vastgoed te koop in Zimbabwe | In aanbouw Vastgoed te koop in Zimbabwe

Zoeken eigendommen met behulp van de zoekfunctie bovenaan de pagina of gebruik de regiolinks om door specifieke onroerend goed regio's. We hebben onroerendgoedadvertenties van makelaars en rechtstreeks van eigenaren, of u nu een Zimbabwe, vastgoedbeleggingen in Zimbabwe of als u wilt verhuizen, vindt u al onze aanbiedingen met prijzen en afbeeldingen. Om een specifiek type woning te zoeken, selecteert u uw woningtype, Villa, Huis, Appartement, Condo, Herenhuis, Land, Ruïne, Schuur, Boerderij, Kasteel, Meer, Eiland, Kasteel, Flat, Penthouse, hutten aan het meer, skichalets, Hotel- of zelfs commerciële eigendommen van bars, restaurants en winkels.
U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of op type onroerend goed, op plan, nieuwbouw of wederverkoop onroerend goed. Al onze Zimbabwe Vastgoedadvertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar of agent. We hebben nu een grote selectie van eigendommen in real estate adverts, from cheap Zimbabwe.
variërend in de miljoenen.

Overweegt u om uw eigen woning te verkopen, bezoek dan onze advertentiepagina voor alle details, inclusief makelaarsaccounts.
Publiceer uw eigendom gratis
network
Adverteer uw eigendom.
Ons unieke distributienetwerk bereikt elke maand miljoenen bezoekers.
Maak uw gratis account aan, klik hier!
Netherlands language

Verander taal    highlight_off