Commerciële Eigendommen te huur Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

/maand
£ GBP 1.231 | $ USD 1.587

Huurtermijn: Maandelijks - geen contract
Gemeubileerd
Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen    Oppervlakte: 22
wifi WiFi
Selecteer uw data om de beschikbaarheid te controleren en een offerte te ontvangen.

Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

Telefoon Blue Sky Property Consultants

Onroerend goed vermeld: 1-8-2018
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer en markeer deze advertentie.

Commerciële Eigendommen te huur Limassol Southern Coast Limassol Cyprus


Dit is misschien de computer vertaling:
Volledig geleverde onderhouden bureauruimte voor cliënten die de rendabelste bureauoplossing in een modieus en inspirerend milieu eisen. Dit bureau is gescheiden met een glasschuifdeur in twee ruimten. kan twee personen en andere één aanpassen 6 personen. Inbegrepen in deze UNIEKE HUUR is de prijs van het PAKKET de volgende: De breedband commerciële connectiviteit van Internet; WIFI; Al nodig meubilair (bureaus, archiefkasten, uitvoerende stoelen enz.) en montage; Receptionnist die met telefoon in uw handelsnaam door ons netwerk van het telefoonsysteem, antwoorden die uw cliënten, post/pakket het ontvangen en fundamentele secretariaatssteun welkom heten; De tarieven van de elektriciteit en van het water; De vrije ruimten van de conferentie (voor gebruik in beide commerciële centra!); De recentste infrastructuur van IT met Kat 6 die telegraferen; De telefonie van VOIP; Tot 200 B/W fotokopieëndrukken per maand; Fax: inkomend tot 50pages per maand, uitgaande lokale tot 20 pagina's per maand; Airconditioning; Gemeenschappelijke uitgaven; De gemeenschappelijke gebieden en de bureaus zijn verfraaid met originele schilderijen en beeldhouwwerken; Het schoonmaken van bureaus; Koelde de volledig uitgeruste kitchenette met onbeperkte consumptie van theeën, koffie, pompoenen, gefiltreerd water enz. 24/7 beveiligde toegang door de code van het 6 aantalcijfer; De veiligheid van kabeltelevisie. De telefoonrekeningen zijn niet inbegrepen in de huurprijs. Voor meer info en het bekijken kunt u Zena bij 0 contacteren
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limassol" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Ligging:
Oppervlakte: 22
Main Features:
Maximale bezetting: 0 Personen
zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet: done
Telefoon:
Bekijk Kalender:       Geboekt Geboekt   Beschikbaar Beschikbaar