1 Slaapkamers Flats te huur Tallinn Tallinn Estland

/maand
£ GBP 301 | $ USD 387

Huurtermijn: 12 maanden lease
Gemeubileerd
Slaapkamers: 1
Badkamers:
Type eigendom: Flats    Oppervlakte: 24
Selecteer uw data om de beschikbaarheid te controleren en een offerte te ontvangen.

Avatar
Eigenaar / manager:
Renthia
Renthia 
Ligging: Sweden
Talen: Engels,Frans
Onroerend goed vermeld: 31-7-2019
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer en markeer deze advertentie.

1 Slaapkamers Flats te huur Tallinn Tallinn Estland

Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Een slaapkamer in een gloednieuwe gedeelde flat beschikbaar voor huur op het mooie gebied van Kristiine, Tallinn, enkel buiten het stadscentrum. Het volledige gebouw is nieuwe en gebeëindigde bouw dit jaar. De flat bestaat uit twee afzonderlijke slaapkamers terwijl u uw eigen ruimte zult hebben en de gemeenschappelijke gebieden delen. Deze slaapkamer heeft een convertibel bank-bed om bed evenals TV en boekenrek te beheersen. De gedeelde gebieden zijn de keuken, het dineren gebied en de badkamers met douche. In het gebouw vindt u ook gemeenschappelijke ruimten om het creëren van een aardige gemeenschap voor de huurders in het gebouw te gebruiken. Deze plaats wordt ideaal gezien gevestigd voor studenten met nabijheid aan universiteiten evenals stadscentrum. In het gebied vindt u alle noodzaak binnen het lopen afstand. De winkelcentra, de restaurants, de apotheken, de scholen en meer worden gevestigd binnen bereik. Deze slaapkamer is klaar om van 1 van Augustus te huren en de huurprijs is voor met één slaapkamer plus de gedeelde gebieden. De huur omvat al nut, water, het verwarmen, elektriciteit, WiFi, en de Microgolf. De contractprijs is 200 ? (éénmalige prijs) *Welcome pakket1* Schone Bladen met inbegrip van deken, hoofdkussens, kussenslopen, linnen, handdoeken, tandenborstel & tandpasta voor (éénmalige prijs) *Welcome pakket van de Chef-kok van Pakket 80 ? 2* het Hoofd met inbegrip van pot, pan, platen, kommen, messen, vorken & kokende toebehoren voor 75 ? (éénmalige prijs)
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres: Liimi 1b
Postcode: 10621
Plaats: Tallinn
Regio: Tallinn
Subregio/gebied:
Land: Estland
Ligging:
Oppervlakte: 24
Main Features:
Maximale bezetting: 0 Personen
zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telefoon:
Bekijk Kalender:       Geboekt Geboekt   Beschikbaar Beschikbaar