fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Appartement te huur Tirana Central Albania Tirana Albanië

/maand
£514 GBP | $709 USD

Huurtermijn: 12 maanden
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Type eigendom: Appartement   Oppervlakte: 90m2
Avatar
Eigenaar / Manager:
Albania Real Estate
Ilir Dardha
Locatie: Albania
Talen: Engels,Spaans,Albanian,Italiaans
Geactualiseerd: 21-7-2021
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

2 Slaapkamers Appartement te huur Tirana Central Albania Tirana Albanië

Dit is misschien de computer vertaling:
Het Landgoed van Albanië heeft een mooie Flat van 2 Slaapkamer in Tirana voor Huur slechts 10 minuten gang van het Centrum van Tirana en naast Stadion Dinamo.
600 ? /month
Flat voor Huur in Tirana
Zeer belangrijke Eigenschappen: De Grootte van de flat: 90m2
2 slaapkamers
2 badkamerss
1 balkon
Salon
7de Verdieping
2 liften
Volledig Geleverd
Het ontwerp antwoordt aan een hoogte - dichtheid maar tezelfdertijd het proberen om een stedelijke situatie met een hoogte tot stand te brengen - kwaliteit en comfort door openbaar en privé comfort te verstrekken dat aan het gebied en aan de stad van Tirana ten goede komt.
Het project wordt ontworpen als multi functioneel met een gebouwde oppervlakte van 181.000m2 in een plaats van 40.000 m2.
Het project van 4 delen wordt gemaakt verstrekt vele faciliteiten die met inbegrip van: hotel, kuuroord, restaurant, bioskoop, commerciële streek, winkelcentrum, bureaus, gyms, kliniek en auditorium.
Het verwarmen en ventilatiesystemen
De gebouwen zijn in de lengte georiënteerd onder de noord-zuid as, terwijl de flats naar het oosten en het westen worden georiënteerd om de behoefte om in de zomer te koelen en in de winter te verwarmen en waarbij aanzienlijke hoeveelheid energie worden bespaard te verminderen.
Groen maken, die enz. parkeert.
Voorziening van faciliteiten en groene die ruimten door het publiek worden betreden om een terugtocht voor ingezetenen, naburige ingezetenen en toeristen tot stand te brengen.
Het groen makende gezicht wordt niet alleen de benedenverdieping ontworpen volgens het project maar ook in de terrassen van sommige specifieke gebouwen.
Het parkeren is volledig ondergronds.

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Tirana" Albanië

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Tirana
Regio: Tirana
Provincie: Central Albania
Land: Albanië
Locatie:
Oppervlakte: 90m2
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 1 Personen
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:   Gereserveerd Gereserveerd  Beschikbare Beschikbare
Dutch language

Verander taal close