favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

Commerciële te huur Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

/maand
£2 493 GBP | $3 530 USD

Huurtermijn: 12 maanden huur
Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Gemeubileerd
Type eigendom: Commerciële   Oppervlakte: 135 m2
Avatar
Eigenaar / Manager:
First Class Homes
Mark Elliott
Locatie: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
Geactualiseerd: 15/06/2021
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

Commerciële te huur Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Dit is misschien de computer vertaling:
Beschrijving
Benedenverdieping: - Het gebied van de ontvangst - de grote die ruimte van Gebied -1 van de Zitkamer van hoofdgebied met glas wordt gescheiden - het Materiaal van de Bergruimte: - 2 banken van het luxe echte leer - 1 glaskoffietafel - 1 ontvangstbureau - 1 zijlade - 2 stoelen van het leerbureau - 1 grote houten lijst - 1 groot glasboekenrek - 2 luchtvoorwaarden - 4 nieuwe rolzonneblinden - kleine metaalkoffietafel de 1st verdieping met van de 2 metaalstoel (openluchtmeubilair): - 1 zij overzees meningsbureau - 1 middelgrote groottebureau met glasmening aan het grotere bureau - 1 klein keukengebied met een kleine koelkast - 1 toiletruimte - 2 luchtvoorwaarden
Bezit TypeOffice
Behandelde Area135m 2
Toilets1
Binnen Faciliteiten
Openlucht Faciliteiten
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Provincie: Southern Coast
Land: Cyprus
Locatie:
Oppervlakte: 135 m2
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 1 Personen
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:       Gereserveerd Gereserveerd   Beschikbare Beschikbare
Netherlands language

Verander taal    highlight_off