Netherlands language

Verander taal close


Long Term Room for rent in Heraklion-Iraklion Greece EN Location longue durée Heraklion-Iraklion Crete FR vivienda alquiler Heraklion-Iraklion Crete ES Immobilie zum Mieten Heraklion-Iraklion Crete DE affitto lungo termine Heraklion-Iraklion Crete IT Huizen en appartementen te huur Heraklion-Iraklion Crete NL Arrendamentos de longo prazo Heraklion-Iraklion Crete PT долгосрочная аренда Heraklion-Iraklion Crete RU
« Terug

Kamer te huur Iraklion Iraklion, Griekenland

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.625 GBP | $2.073 USD

Type eigendom: Kamer
Huurtermijn: Maandelijkse
Maximaal verblijf: 12 maand
Huren min.: 5 nachten
Kamers te huur: 1
Badkamers: 1
Maximale bezetting: 2 Personen
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Ontmoet de gastheer:
Avatar
George

email Verzoek om te reserveren
(Homestay)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Homestay.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Homestay.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Homestay.

Kamer te huur Iraklion Iraklion, Griekenland

Dit is misschien de computer vertaling:
Eigenschappen: De Toegang van Internet Tuin Parkeren

Onze verbazende flat wordt gevestigd in Kato Gouves, binnen een groot olijfbosje en 10 minuten vanaf het strand. Deze elegante flat is 65 sq.m. (sq 700. voet), met een ruim openluchtgebied en een prachtige tuin, volledig van kleuren, fragrances en lokale flora. De combinatie van mild klimaat en comfort, samen met het omringende olijfbosje leidt tot een rustig en ontspannend milieu, ideaal voor families en paren. De flat heeft twee grote ruimten. Eerste bestaat uit de woonkamer en de keuken. De woonkamer is ruim en heeft ook een laag die in een bed voor één persoon kan worden omgezet. In de woonkamer kunt u comfortabele stoelen, lijsten en een open haard ook vinden. De keuken is open, met een oven, fornuizen, koffiemachine, afwasmachine en alle noodzakelijke belevingswaarde en werktuigen van een moderne keuken. De badkamers van Τhe is comfortabel met een badkuip en een douche. In de volgende ruimte is er de slaapkamer, met een groot tweepersoonsbed voor 2 mensen. Wij kunnen een extra vouwend bed voor een vierde persoon ook verstrekken. Zo, kan het huis een totaal van 4 mensen ontvangen. Er zijn ook een kast, laden en een LCD TV. Er is ook een bergruimte binnen de slaapkamer waar u de wasserijmachine, de strijkplank kunt vinden en waar u uw bagage kunt opslaan. In openlucht van het bezit is absoluut verbazend. Een goed bewaarde tuin, met een barbecuefaciliteit en een traditionele stenen-oven om heerlijke maaltijd voor te bereiden. Heel wat lijsten met kleurrijke stoelen en grote zonparaplu's met sunbeds moeten daar u helpen onder de Kretenzische zon ontspannen. Al dit het plaatsen wordt omringd door een eeuw oud de olijfbosje van onze familie, dat het bezit een traditionele Kretenzische aanraking geeft. Toch wordt de Kretenzische olijfolie beschouwd als om de beste extra maagdelijke olijfolie in de wereld. Het gebied is open en ruim, perfect voor een familie met kinderen, opdat de jonge geitjes spelen en dicht aan het milieu van de aard zijn. Tot slot ontspant de mening naar het overzees, het olijfbosje en de heuvels rond, terwijl een gang naar het overzees weg 10 minuten is. De parkeerplaats van het bezit kan tot vijf auto's gemakkelijk passen.
Lokale Belevingswaarde:
Strand
Lokale Bushalte
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Inbegrepen in het verblijf:
De Toegang van de keuken
Kamers te huur:
Bedroom 1 (136961)
Bedroom 1 70 /Nacht | 490 /Week | 1.900 /Maand (EUR)
Capaciteit: 2 personen | Bed: dubbele | Type badkamer: privaat

Inbegrepen in de kamer: Bureau, TV, Airconditioning, Garderobe, Koelkast, Haardroger,


George
email Comment réserver?
Neem contact op met George om de beschikbaarheid te controleren en eventuele vragen te stellen. Zodra de gastheer heeft bevestigd, kunt u uw boeking voltooien.
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Iraklion Iraklion
Regio: Kreta
Provincie: Prefectuur Heraklion
Land: Griekenland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 2 Personen
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Kamer te huur in Iraklion Iraklion | Iraklion Iraklion Studenten Kamer | Iraklion Iraklion Kamer te huur | Iraklion Iraklion Goedkoop Kamer | Iraklion Iraklion Bedrijfsappartementen Kamer