favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

Kamer te huur Kullu Kullu India

notification_important Selecteer Datums om de beschikbaarheid te controleren
Seizoenhuur - Data zijn vereist

today
group_add

van
/maand
€316 EUR | £274 GBP | $378 USD

Huurtermijn: Maandelijkse
Kamers te huur: 1
Badkamers: 1
Maximale bezetting: 2 Personen
Gemeubileerd
Type eigendom: Kamer
wifi WiFi
Ontmoet de gastheer:
Avatar
Hamptan

Verzoek om te reserveren
Selecteer Datums om de beschikbaarheid te controleren

(Homestay)
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Homestay.
Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Homestay.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Homestay.


Kamer te huur Kullu Kullu India

Dit is misschien de computer vertaling:
Eigenschappen: De Toegang van Internet Wasserij Tuin Parkeren

HAMPTAN HET VERBLIJF VAN HET HUIS: Lokale Manier. Een initiatief voor Backpackers, Toerist die van de gastvrijheid van de Landelijke Douane & de Cultuur wil genieten. Het komt voor: Landelijke het Leven Aanpassing met Locals op de Algemene Vergadering. Het introduceren van bezoekers aan het dorpsLeven. - Het huis kookte Lokaal voedsel en marketing van lokaal ambacht en art. Bezoeken aan appelboomgaarden, bosstijgingen, dagstijgingen, trekking en het kamperen met het in dienst nemen locals. Glimpen van Lokale traditie, kostuums, dorpscultuur en festivallen. De avonturen van vuurbollen is een specifieke organisatie voor reizigers die met hartstocht in hun harten en brand in hun geesten reizen die zo dit houden in mening wij een concept georiënteerd naar huis Huis verblijf-Hamptan begonnen. Het huis van Hamptan wordt genesteld in weelderige groene heuvels van manali & komt de droom waar voor minnaars van aard en zijn schoonheid aangezien de plaats zwaar door natuurlijke schoonheid met de boomgaarden van Apple en mooie uitzicht van machtig Himalayagebergte wordt omringd. De majestueuze sneeuw beklede pas Rohtang begroet u met zijn schoonheid en sereniteit. Het huis van Hamptan is paradijs voor reizigers die in liefde met aard en zijn schoonheid zijn. Het is een terugtocht in sereniteit en aard voor alle weg netreizigers die houden van de natuurlijke schoonheid van Himalayagebergte te onderzoeken en te waarderen. Het is een ideale basis voor Backpackers evenals ruiters en van-roaders aangezien wij ruim parkeerplaats en het kamperen gebied hebben. Het is een birdwatchersparadijs met veel lokale vogels op aanbieding. De perfecte plaats maakt tot het een ideale plaats voor dagelijkse dagstijgingen rond het. kan aan goofa Arjun (hol) wandelen en een mening van het vogelsoog van mooie manalivallei en zijn omgeving krijgen. De wandelaars roepen huis Hamptan hun basis als zijn een ideale plaats voor acclimatisatie alvorens van hun treks voor Hampta pas, Chandrakhani trek, meer Bhrigu & aan Beas te beginnen kund. De reizen van één dagvrije tijd aan Nagar, Bijli mahadev, Jana waterval, jogniwaterval, vashisht, oude manali en manali zijn ook goede opties voor reizigers die bij huis Hamptan blijven. Het is ook een ideale plaats die voor Reizigers & Motorbikers naar vallei Leh gaan, Lahaul, Spiti & Pangi. Het IDEE EN het CONCEPT ACHTER HAMPTAN NAAR HUIS het concept achter huis Hamptan waren een basis van eenvoudige sfeer aan medereizigers te voorzien. Het is een plaats om uw reisverhalen te delen en nieuwe verhalen te maken die dan draai in mooi geheugen onderaan de lijn. Het is een plaats waar de reizigers samenkomt en hangt vuur rond en maakt nieuwe vrienden en nieuwe plannen aan reis. De gastvrijheid met hart is ons motto en de volledige tevredenheid van al uw reisbehoeften is ons handelsmerk… Verblijf van het Huis van Eco het Vriendschappelijke voor Basis Backpackers.Ideal voor Motorbikers & Trekker's.Located in vreedzame vill-Shuru, Manali
Lokale Belevingswaarde:
Lokale Bushalte
Opmerkingen:

Inbegrepen bij het verblijf:
Toegang tot de keuken Ontbijt
Beschikbare kamers:


Hamptan
verified_user Hoe reserveer ik?
Neem contact op met Hamptan om de beschikbaarheid te controleren en eventuele vragen te stellen. Zodra de gastheer heeft bevestigd, kunt u uw boeking voltooien.

Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 175143
Plaats: Kullu
Regio: Kullu
Provincie:
Land: India
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 2 Personen
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet: done
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:       Gereserveerd Gereserveerd   Beschikbare Beschikbare
Netherlands language

Verander taal    highlight_off