Netherlands language

Verander taal close


Long Term Room for rent in Milan Italy EN vivienda alquiler Milan Lombardy ES Location longue durée Milan Lombardy FR affitto lungo termine Milan Lombardy IT Immobilie zum Mieten Milan Lombardy DE долгосрочная аренда Milan Lombardy RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


Kamer te huur Milaan Milaan en omgeving Lombardije Italië

ok Selecteer Datums om de beschikbaarheid te controleren
Seizoenhuur - Data zijn vereist

cal
guests

van
/maand
£851 GBP | $1.003 USD

Huurtermijn: 3 maanden
Huren min.: 3 maand
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Type eigendom: Kamer
ac Airconditioning
smoke Niet roken
Selecteer Datums om de beschikbaarheid te controleren

Avatar
Eigenaar / Manager:
REboutique
Andrea Carcano
Locatie: Italy
Talen: Engels
Geactualiseerd: 8-8-2022
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

Kamer te huur Milaan Milaan en omgeving Lombardije Italië

Dit is misschien de computer vertaling:
REboutique Milaan voor VIA DEL DON 2 Studenten slechts - die geen paren stonden de FLAT toe gemakshalve op de vijfde verdieping bij 2 via del Don, in een absoluut centraal en historisch gebied in de stad, recht tussen Duomo en Colonne Di San Lorenzo wordt gevestigd. De overvloed van koffie, de restaurants, de bars, de winkels en de boekhandels houden het gebied levendig. Geniet van meningen van Duomo, San Lorenzo, Sant ? Eustorgio evenals de toren Velasca van het keukenbalkon. INTERNE VOORWAARDEN die wij in een het volledige vernieuwing en restyling van de vlakte hebben geïnvesteerd. Er zijn vijf ruimten (vier privé, één tweeling), 2 badkamerss, een keuken, een wasmachine, een droger en een afwasmachine. Gedeeld verstrekt keukenmateriaal. Het gebouw heeft een de hele dag beschikbare lift en een portier. Zet minieme gang 10 BOCCONI 14 van de AFSTAND UCSC (Università Cattolica del Sacro Cuore) minieme gang (of rittram 15) minuut 73 - 25 (via Sciesa) Bus van IED IED (Pompeo Leoni) M3 aan Lodi TBB - minuut 20 zet (of minieme gang 25) om NABA om - DOMUS 25 minieme gang of ritbus 59 POLIMI Leonardo M3 aan Centrale + M2 aan de minuut van Piola 25 zet MARANGONI 20 miniem gangUNIVERSITÀ ? DEGLI STUDI Di MILAAN 10 minieme gangMetro lijn 3 (Missori) aan Duomo, Centrale, Rogoredo Post - > 5 om minuten Metro lijn 1 (Duomo) aan Cadorna, San Babila, Porta Venezia - > 10 minuten ZAAL 1 - TweelingdieZaal - Prijs per eenpersoonsbed Deze heldere en ruime tweelingruimte om wordt geadverteerd kenmerkt een reusachtig venster met meningen van San Lorenzo Cupola. Het meubilair omvat hoogtepunt twee - rangschik bedden (120x200 cm) twee ladenkasten, hebben twee bedlijsten en twee bureaus met laden, stoelen en bakken, de ruimte ook toegang tot extra bergruimte in de gang. Een reeks van handdoeken, linnen en dekbed wordt binnen verstrekt op controle. De Maandelijkse huur van de PRIJS: ? 590 de Maandelijkse vlakke prijs van Nut: ? 80 - met inbegrip van het wekelijkse schoonmaken van gedeelde gebieden, Internet, het verwarmen, water, en elektriciteit. Één ontsproot prijs Admin: ? 670 + VAT/IVA - met inbegrip van aanvankelijke contractregistratie, derdeverzekering, huisvuilbelasting, ruimte en def. die volledig terugbetaalbare storting schoonmaken: 3 maanden van het MinimumVerblijf: 3 maanden.

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart

Exacte locatie niet opgegeven - stad weergegeven op kaart "Milan" Italië

Voorzieningen:
Adres: Via Del Don 2
Postcode:
Plaats: Milaan
Regio: Lombardije
Provincie: Milaan en omgeving
Land: Italië
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken: No Smoking
Airconditioning: check
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Keuken:
Wasmachine: check
Vaatwasser: check
Koelkast: check
Diepvries: check
Oven/fornuis:
Eettafel:
Beschikbaarheid controleren:   Gereserveerd Gereserveerd  Beschikbare Beschikbare