Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Sliema Malta EN Location longue durée Sliema Sliema FR vivienda alquiler Sliema Sliema ES Immobilie zum Mieten Sliema Sliema DE affitto lungo termine Sliema Sliema IT Huizen en appartementen te huur Sliema Sliema NL Arrendamentos de longo prazo Sliema Sliema PT долгосрочная аренда Sliema Sliema RU
« Terug

3 Slaapkamers Appartement te huur Sliema, Malta

£2.705 GBP | $3.421 USD

Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Contate-me
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 18-7-2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Appartement te huur Sliema, Malta

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Totaal gerenoveerd & eindigde hoogst, volledig direct uitgerust, 3 slaapkamerflat op de Strandboulevard Sliema die mooie & onbelemmerde Seaviews aanbieden. De reeks op de 6de verdieping deze flat biedt het mooie, heldere & ruime open een plan leven & eetkamer met een gloednieuwe, moderne keuken & een ontbijtlijst aan. 3 dubbele slaapkamers, hoofd met Engels-reeksfaciliteiten, hoofdbadkamers, gasttoilet & nutsruimte voltooien deze mooie flat. Omvat wordt de ruimte van de a1auto.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sliema
Regio: Sliema
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
3 Slaapkamers Appartement te huur in Sliema | Sliema Studenten Appartement | Sliema Studio Appartement | Sliema Appartement te huur | Sliema Goedkoop Appartement | Sliema Bedrijfsappartementen Appartement