Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in St Julians Malta EN vivienda alquiler St Julians St. Julians ES Location longue durée St Julians St. Julians FR affitto lungo termine St Julians St. Julians IT Immobilie zum Mieten St Julians St. Julians DE долгосрочная аренда St Julians St. Julians RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Appartement te huur St. Julians St. Julians Malta

/maand
£2.207 GBP | $2.681 USD

Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Type eigendom: Appartement
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 20-3-2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

2 Slaapkamers Appartement te huur St. Julians St. Julians Malta

Dit is misschien de computer vertaling:
De flat die van de strandboulevard Baai Balluta met omslag overzien rond balkons. Het open plan leven/keuken/eetkamer; 2 slaapkamers (beide ensuite); gast badkamers; toilet, garage.

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: St. Julians
Regio: St. Julians
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:   Gereserveerd Gereserveerd  Beschikbare Beschikbare