Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in St Julians Malta EN Location longue durée St Julians St. Julians FR vivienda alquiler St Julians St. Julians ES Immobilie zum Mieten St Julians St. Julians DE affitto lungo termine St Julians St. Julians IT Huizen en appartementen te huur St Julians St. Julians NL Arrendamentos de longo prazo St Julians St. Julians PT долгосрочная аренда St Julians St. Julians RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te huur St. Julians, Malta

£2.138 GBP | $2.700 USD

Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Contate-me
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 10-4-2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Appartement te huur St. Julians, Malta

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De flat die van de strandboulevard Baai Balluta met omslag overzien rond balkons. Het open plan leven/keuken/eetkamer; 2 slaapkamers (beide ensuite); gast badkamers; toilet, garage.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: St. Julians
Regio: St. Julians
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te huur in St. Julians | St. Julians Studenten Appartement | St. Julians Studio Appartement | St. Julians Appartement te huur | St. Julians Goedkoop Appartement | St. Julians Bedrijfsappartementen Appartement