Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Swieqi Malta EN vivienda alquiler Swieqi Swieqi ES Location longue durée Swieqi Swieqi FR affitto lungo termine Swieqi Swieqi IT Immobilie zum Mieten Swieqi Swieqi DE долгосрочная аренда Swieqi Swieqi RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Appartement te huur Swieqi Swieqi Malta

/maand
£3.246 GBP | $4.345 USD

Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Type eigendom: Appartement   Oppervlakte: 270 Sq Mt
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 26-1-2022
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

2 Slaapkamers Appartement te huur Swieqi Swieqi Malta

Dit is misschien de computer vertaling:
Absoluut het overweldigen, ontwerper-gebeëindigde hoek duplexpenthouse, die tegenover een park in een stil deel van Swieqi.This wordt gesitueerd de mooie penthouse een gebied van 270sqm behandelt, heeft een zeer ruime hal, meer dan 1000 vierkante van de open-planvoet keuken, het dineren en het leven gebied, met ingebouwde centrifugaalconvectieopen haard, overzichtskeuken, drie balkons en een dubbele slaapkamer met Engels-reeks op de lagere vloer. De treden van het glas leiden tot de hogere vloer en de enorme hoofdslaapkamerreeks die een ingebouwde centrifugaalconvectieopen haard, Engels-reeksbadkamers met het ondervloer verwarmen en een walk-in garderobe hebben. Het reusachtige terras heeft verre overzeese meningen, openluchtkeuken met BBQ gebied, diverse plaatsingsgebieden, het rijpe planten en een draaikolk hete ton. Enkele eigenschappen omvatten intelligente verlichting, zonnewaterverwarmer, de zuiveringsinstallatie van het osmosewater, stevige marmer/parketbevloering volledig met airconditioning, marmeren bekleed badkamerss en gasttoilet, vijfenzestig duimTV, Gecentraliseerd geleid vacuümsysteem.

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Swieqi
Regio: Swieqi
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte: 270 Sq Mt
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:   Gereserveerd Gereserveerd  Beschikbare Beschikbare