fav Bewaar    Favorieten (0)


2 Slaapkamers Appartement te huur Sliema Sliema Malta

/maand
£3.647 GBP | $4.976 USD

Huurtermijn: 12 maanden
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Type eigendom: Appartement
pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 12-10-2021
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

2 Slaapkamers Appartement te huur Sliema Sliema Malta

Dit is misschien de computer vertaling:
Overmatig die, beëindigde de ontwerper en leverde flat in het prestigieuze complex van Fort Cambridge wordt gesitueerd genietend van overweldigend artistieke onbelemmerde overzeese, land en stadsmeningen met inbegrip van Bastionen Valletta, Eiland Manoel en Kreek Sliema. Het bezit bestaat uit open planzitkamer en het dineren gebied die op een goed met maat terras, volledige uitgeruste keuken, 2 dubbele slaapkamers leiden, belangrijkst met ensuitebadkamers en hoofddouche. Het complimenteren van dit bezit is een één autoruimte. de pa href= ? http:///eng/lifestyle-developments-fort-cambridge ? klikt hier om te lezen meer over de Ontwikkeling van Cambridge van het Fort/abr /a href= ? http:///eng/sales/fort-cambridge-sv-mlt ? hier aan de lijsten van het meningsbezit in Fort Cambridge Development/a/p klikken

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sliema
Regio: Sliema
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:   Gereserveerd Gereserveerd  Beschikbare Beschikbare
Dutch language

Verander taal close