Netherlands language

Verander taal close


Long Term Villa-House for rent in Bahar-Ic-Caghaq Malta EN Location longue durée Bahar-Ic-Caghaq Bahar Ic-Caghaq FR vivienda alquiler Bahar-Ic-Caghaq Bahar Ic-Caghaq ES Immobilie zum Mieten Bahar-Ic-Caghaq Bahar Ic-Caghaq DE affitto lungo termine Bahar-Ic-Caghaq Bahar Ic-Caghaq IT Huizen en appartementen te huur Bahar-Ic-Caghaq Bahar Ic-Caghaq NL Arrendamentos de longo prazo Bahar-Ic-Caghaq Bahar Ic-Caghaq PT долгосрочная аренда Bahar-Ic-Caghaq Bahar Ic-Caghaq RU
« Terug

6 Slaapkamers Huizen-Villa te huur Bahar-Ic-Caghaq, Malta

£8.548 GBP | $10.648 USD

Type eigendom: Huizen-Villa
Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 6
Badkamers: 4
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Contate-me
pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 2-5-2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

6 Slaapkamers Huizen-Villa te huur Bahar-Ic-Caghaq, Malta

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Overvloedige, semi geleverde, volledig losgemaakte die Villa, op een stil gezocht gebied wordt gesitueerd. Het bezit bestaat het welkom heten uit zaal, helder en luchtig gecombineerd het leven/het dineren gebied die, volledig uitgeruste keuken tot de grote pool en het dek leiden overweldigende meningen van de klippen overzien, platteland en terras afstands overzeese meningen hebben, vier dubbele slaapkamers ? twee waarvan een Engels-reeks en een hoofdbadkamers hebben. Hebbend een onafhankelijke en verbind vlakte onderling laten, met twee dubbele gecombineerde slaapkamers het leven/het dineren, hoofdbadkamers, toilet, opslagruimte, die tot een grote omringende rijpe tuin, doucheruimte, 8 autogarage en twee andere ruime ruimten leiden.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Bahar-Ic-Caghaq
Regio: Bahar Ic-Caghaq
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
6 Slaapkamers Huizen-Villa te huur in Bahar-Ic-Caghaq | Bahar-Ic-Caghaq Huizen-Villa te huur | Bahar-Ic-Caghaq Goedkoop Huizen-Villa | Bahar-Ic-Caghaq Bedrijfsappartementen Huizen-Villa