favorite_border Bewaar    Favorieten (0)

« Terug

Appartement te huur Sliema Sliema Malta

/maand
£4 342 GBP | $5 987 USD

Huurtermijn: 12 maanden huur
Slaapkamers: Studio
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Type eigendom: Appartement   Oppervlakte: 260 Sq Mt
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 14/04/2021
notification_important Onderstaande disclaimer

Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

Appartement te huur Sliema Sliema Malta

Dit is misschien de computer vertaling:
Luxueuze en hoogst gebeëindigde Ontwerper 235 sqmPenthouse, die overweldigend overzeese meningen genieten van. Gevestigd op een zeer populair gebied die van Sliema, gemakkelijke toegang tot strandboulevardrestaurants, bars en koffie verlenen. De lay-out bestaat uit een moderne open plankeuken, het leven, het dineren gebied, een volledig uitgeruste keuken van de Ontwerper, drie grote dubbele slaapkamers, twee Engels-reeksbadkamerss, en hoofdbadkamers. Deze uitstekende Flat wordt verder aangevuld met een zonnig voorbalkon genietend van schitterende overzeese meningen. Een autoruimte in het zelfde gebouw wordt gesitueerd dat is beschikbaar
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sliema
Regio: Sliema
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte: 260 Sq Mt
Belangrijkste kenmerken:
Maximale bezetting: 1 Personen
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:       Gereserveerd Gereserveerd   Beschikbare Beschikbare
Netherlands language

Verander taal    highlight_off