Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Sliema Malta EN Location longue durée Sliema Sliema FR vivienda alquiler Sliema Sliema ES Immobilie zum Mieten Sliema Sliema DE affitto lungo termine Sliema Sliema IT Huizen en appartementen te huur Sliema Sliema NL Arrendamentos de longo prazo Sliema Sliema PT долгосрочная аренда Sliema Sliema RU
fav Bewaar    Favorieten (0)
« Terug

3 Slaapkamers Appartement te huur Sliema Sliema Malta

£2.619 GBP | $3.255 USD

Type eigendom: Appartement
Oppervlakte: 160t m2
Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Contate-me
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 27-11-2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Appartement te huur Sliema Sliema Malta

Dit is misschien de computer vertaling:
Deze overweldigende overzeese meningsflat wordt gevestigd op de veel gezochte Weg van de Toren. De wezenlijke plaats voor die die luxe en rijkdom willen ervaren. Deze derde verdieping flat profiteert van vloer aan plafondvensters in het het leven gebied uit kijkend op de open Middellandse Zee en de Promenade Sliema. De flat is gebeëindigd aan de hoogste kwaliteit, heeft de keuken alle recentste luxeinrichtingen en montage, en de volledige vlakte heeft een recente heropfrissing gehad. Het profiteert van het hebben van twee grote dubbele slaapkamers, met een Engelse reeks, die allebei bewegingsruimte en opslag hebben. De tweede gastslaapkamer, kon ook als studie worden gebruikt om het werken van huis te maken dat plezieriger. Het bezit heeft een wasserijruimte, op het tegenovergestelde eind die aan de slaapkamers om het even welke lawaaistoringen beperken. De flat profiteert van juist het zijn in het centrum van Sliema, enkel een korte gang vanaf het het winkelen district, dat ruime koffie, restaurants, bars en twee supermarkten heeft. De veerboten Valletta zijn ook weg een korte reis. De flat komt met een parkeerplaats voor één auto. Dit is een must ziet bezit voor om het even wie die op één van de meest beroemde weg, in één van Malta ? s willen leven de meeste prestigieuze gebieden.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sliema
Regio: Sliema
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte: 160t m2
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
Sliema Studenten Appartement | Sliema Studio Appartement | Sliema Appartement te huur | Sliema Goedkoop Appartement | Sliema Bedrijfsappartementen Appartement | 3 Slaapkamers Appartement te huur in Sliema |