Netherlands language

Verander taal close


Long Term Villa-House for rent in Balzan Malta EN Location longue durée Balzan Balzan FR vivienda alquiler Balzan Balzan ES Immobilie zum Mieten Balzan Balzan DE affitto lungo termine Balzan Balzan IT Huizen en appartementen te huur Balzan Balzan NL Arrendamentos de longo prazo Balzan Balzan PT долгосрочная аренда Balzan Balzan RU
« Terug

2 Slaapkamers Huizen-Villa te huur Balzan, Malta

£1.624 GBP | $2.023 USD

Type eigendom: Huizen-Villa
Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Contate-me
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 2-5-2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

2 Slaapkamers Huizen-Villa te huur Balzan, Malta

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Dit overweldigende huis met twee slaapkamers van karakter scheidt sereniteit en kwaliteit af. Onlangs heeft vernieuwd, is het een eerste voorbeeld van hoe traditioneel nieuw kan ontmoeten. De kwaliteit van de heropfrissing is duidelijk aangezien door traditionele steenbogen, met inrichtingen van de uber de moderne verlichting wordt ontmoet. Lichte vloed in het bezit door grote vensters en een zeer fatsoenlijk met maat terras in het midden van het bezit. Hier zijn er een eettafel voor die warme avonden, en toegang door tot de binnen gevonden ontwerperkeuken. Op het parterre heeft de belangrijkste slaapkamer wat overweldigende eigenschappen, ruime bergruimte, een Engelse reeks, en toegang tot zijn eigen balkon. De gastslaapkamer is groot maar toch eenvoudig en comfortabel, perfect voor een jonge familie of als logeerkamer. Er is een ander groter terras dat de middagzon, krijgt en neer op het al fresko het dineren gebied, met volledige en uiterste afzondering kijkt, perfect voor het ontspannen terwijl het nemen van één of andere zon. De laatste vloer is enkel voor een groot open terras met sommige overweldigende meningen over historische Balzan. Met esthetische architectuur en sommige mooie tuinen is het echt een gezicht aan behold. In de nabijheid is St Anton Tuinen, een overweldigend park, een overvloed de koffie, de winkels, en restaurants van de familielooppas. Dit is een ware één van een soort en is een must ziet bezit.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Balzan
Regio: Balzan
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Huizen-Villa te huur in Balzan | Balzan Huizen-Villa te huur | Balzan Goedkoop Huizen-Villa | Balzan Bedrijfsappartementen Huizen-Villa