Netherlands language

Verander taal close


Long Term Villa-House for rent in Madliena Malta EN Location longue durée Madliena Madliena FR vivienda alquiler Madliena Madliena ES Immobilie zum Mieten Madliena Madliena DE affitto lungo termine Madliena Madliena IT Huizen en appartementen te huur Madliena Madliena NL Arrendamentos de longo prazo Madliena Madliena PT долгосрочная аренда Madliena Madliena RU
« Terug

4 Slaapkamers Huizen-Villa te huur Madliena, Malta

£6.413 GBP | $8.101 USD

Type eigendom: Huizen-Villa
Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Contate-me
pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 10-4-2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Huizen-Villa te huur Madliena, Malta

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Een mooie villa met vier slaapkamers met pool die van spectaculaire land en overzeese meningen, gelegen aan een privé weg genieten. Bestaand uit een een open-plankeuken, dineren en woonkamer, die tot een groot terras leiden die het overzees, een formele woonkamer, een formele eetkamer, een oneindigheidspool, rijpe tuin vier overzien slaapkamers en drie badkamerss, volledig met airconditioning. Dit bezit biedt uit enorme ruimten voor het onderhouden aan zowel binnen als en heeft ook een grote oprijlaan en een afzonderlijke flatlet
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Madliena
Regio: Madliena
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad check
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Huizen-Villa te huur in Madliena | Madliena Huizen-Villa te huur | Madliena Goedkoop Huizen-Villa | Madliena Bedrijfsappartementen Huizen-Villa