Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Sliema Malta EN Location longue durée Sliema Sliema FR vivienda alquiler Sliema Sliema ES Immobilie zum Mieten Sliema Sliema DE affitto lungo termine Sliema Sliema IT Huizen en appartementen te huur Sliema Sliema NL Arrendamentos de longo prazo Sliema Sliema PT долгосрочная аренда Sliema Sliema RU
fav Bewaar    Favorieten (0)
« Terug

3 Slaapkamers Appartement te huur Sliema Sliema Malta

£2.356 GBP | $2.966 USD

Type eigendom: Appartement
Oppervlakte: 262t m2
Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Contate-me
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 6-12-2023
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

3 Slaapkamers Appartement te huur Sliema Sliema Malta

Dit is misschien de computer vertaling:
Prachtig gebeëindigde die penthouse in één van de beste woonwijken van Sliema wordt gevestigd, binnen het lopen afstand aan de promenade, zwemmende faciliteiten, restaurants en openbare tuinen. De lay-out bestaat uit een vierkant hal, woonkamer, het dineren en ontwerperkeukengebied, groter dan gebruikelijk terras van sqm 91. ideal voor onderhouden, twee dubbele slaapkamers, hoofd met Engels-reeks, één enkele slaapkamer met toegang tot een achterterras met afstands overzeese meningen en gastbadkamers. Één autoparkeerplaats is ook inbegrepen.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sliema
Regio: Sliema
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte: 262t m2
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
Sliema Studenten Appartement | Sliema Studio Appartement | Sliema Appartement te huur | Sliema Goedkoop Appartement | Sliema Bedrijfsappartementen Appartement | 3 Slaapkamers Appartement te huur in Sliema |