fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Appartement te huur Lija Lija Malta

/maand
£1.696 GBP | $2.314 USD

Huurtermijn: 12 maanden
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gemeubileerd
Type eigendom: Appartement   Oppervlakte: 270 Sq Mt
pool Zwembad
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 12-10-2021
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

3 Slaapkamers Appartement te huur Lija Lija Malta

Dit is misschien de computer vertaling:
Dit overweldigende die huis in de stad in het schilderachtige dorp van Lija wordt geplaatst is een ware gem. De hal leidt in een open-plankeuken, het leven, het dineren gebied dat ruim licht heeft die uit de afgezonderde binnenplaats komen. Buiten is er genoeg ruimte om te dineren, al fresko van het de lente en de zomerweer te genieten en gasten te onderhouden. De grote keuken heeft ruime opslag, een grote voorraadkast met zelfs nog meer ruimte en met een modern esthetisch aangenaam ontwerp onlangs gerenoveerd. Het parterre heeft drie dubbele slaapkamers, één waarvan een Engels-reeks heeft en men nog niet wordt geleverd om de volgende huurders de keus te geven van het hebben van een extra slaapkamer of een bureau. Het licht komt uit het dak al manier onderaan de trap die het bezit zeer eenvoudig geven, licht en luchtig voel. Op de hoogste vloer heeft men toegang tot het dak, waar men overweldigende meningen over Lija en de groenere delen van Malta heeft. In de nabijheid is er een gastheer van onafhankelijk bezeten winkels, groene kruideniers, slagers en apotheken, samen met koffie ? s en wat van het huis-koken-voedsel van Malta ? s comfortabelste restaurants.

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Lija
Regio: Lija
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte: 270 Sq Mt
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad: check Zwembad
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:   Gereserveerd Gereserveerd  Beschikbare Beschikbare
Dutch language

Verander taal close