Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Marsaxlokk Malta EN Location longue durée Marsaxlokk Marsaxlokk FR vivienda alquiler Marsaxlokk Marsaxlokk ES Immobilie zum Mieten Marsaxlokk Marsaxlokk DE affitto lungo termine Marsaxlokk Marsaxlokk IT Huizen en appartementen te huur Marsaxlokk Marsaxlokk NL Arrendamentos de longo prazo Marsaxlokk Marsaxlokk PT долгосрочная аренда Marsaxlokk Marsaxlokk RU
« Terug

4 Slaapkamers Appartement te huur Marsaxlokk, Malta

£3.378 GBP | $4.337 USD

Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Contate-me
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 13-6-2024
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
voice Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie
close

4 Slaapkamers Appartement te huur Marsaxlokk, Malta

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Deze fantastische flat wordt met vier slaapkamers gevestigd in mooie Marsaxlokk. Hoogst gebeëindigd, overziet de penthouse overweldigende meningen van zowel het Maltese platteland als van de Middellandse Zee met een ruim terras en een Jacuzzi. Met een hoofdbadkamers en twee Engels-reeksen, een gecombineerd keuken en woonkamergebied, en alle ruimten met airconditioning is dit bezit goed waard het bekijken
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Marsaxlokk
Regio: Marsaxlokk
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Appartement te huur in Marsaxlokk | Marsaxlokk Studenten Appartement | Marsaxlokk Studio Appartement | Marsaxlokk Appartement te huur | Marsaxlokk Goedkoop Appartement | Marsaxlokk Bedrijfsappartementen Appartement