Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Sliema Malta EN vivienda alquiler Sliema Sliema ES Location longue durée Sliema Sliema FR affitto lungo termine Sliema Sliema IT Immobilie zum Mieten Sliema Sliema DE долгосрочная аренда Sliema Sliema RU
fav Bewaar    Favorieten (0)


3 Slaapkamers Appartement te huur Sliema Sliema Malta

/maand
£2.497 GBP | $3.343 USD

Huurtermijn: 12 maanden
Huren min.: 12 maand
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Type eigendom: Appartement   Oppervlakte: 176 Sq Mt
Avatar
Eigenaar / Manager:
Malta Sothebys International Realty
Diane Borg
Locatie: Malta
Talen: Engels
Geactualiseerd: 26-1-2022
ok Onderstaande disclaimer

close
Holprop LTD treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
close

3 Slaapkamers Appartement te huur Sliema Sliema Malta

Dit is misschien de computer vertaling:
Gloednieuwe luxueuze Ontwikkeling van de Strandboulevard in de voorzijde Sliema! Deze Flats hebben overweldigende open meningen van het overzees, het Eiland Valletta, Sliema en Manoel. De lay-out bestaat uit een keus van 2 slaapkamer of 3 slaapkamerconfiguratie iedereen die het zelfde schitterende onder ogen zien van het Zuiden hebben van het terras bekijkt. Deze prestigieuze flats moeten geëindigd gebaseerd die op de conceptontwerpen van de brochure door uzelf worden gekozen aan een hoge specificatie worden verkocht. Facultatieve onderling verbindende autoruimten. Een kans voor een investering in uw te missen niet levensstijl!

close
Opmerkingen:
Extra Tarieven:
Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sliema
Regio: Sliema
Provincie:
Land: Malta
Locatie:
Oppervlakte: 176 Sq Mt
Belangrijkste kenmerken:
Zwembad:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Roken:
Airconditioning:
Centrale verwarming:
Internet:
Telephone:
Beschikbaarheid controleren:   Gereserveerd Gereserveerd  Beschikbare Beschikbare