Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Brussels Belgium EN Location longue durée Brussels Brussels FR vivienda alquiler Brussels Brussels ES Immobilie zum Mieten Brussels Brussels DE affitto lungo termine Brussels Brussels IT Huizen en appartementen te huur Brussels Brussels NL Arrendamentos de longo prazo Brussels Brussels PT долгосрочная аренда Brussels Brussels RU
« Terug

2 Slaapkamers Appartement te huur Brussel, België

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.197 GBP | $1.491 USD

Beschikbaar van: zaterdag 3 januari 2026
Type eigendom: Appartement
Oppervlakte: 95 m2
Huurtermijn: 3 maanden
Huren min.: 3 maand
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Extra
Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(Spotahome)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Spotahome.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Spotahome.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Spotahome.

2 Slaapkamers Appartement te huur Brussel, België

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Eigenschappen: Geleverd Afwasmachine Wasmachine Lift Uitgeruste keuken Balkon of terras Oven Het verwarmen
*The toren door canal* _Because wil ik een besnoeiing boven rest_ *Will zijn ik van het hier houd? * Dat hangt af. Bent u een savvy bon-vivant zoekend een plaats om uw vogueishlevensstijl aan te passen? Wilt u water elke dag zien? Wij hebben enkel wat de arts voorschreef. *Really? Vertel me… * u zal houden meer van het decor. Modieus meubilair, schitterende houten vloeren, en eigenschapverlichting. Tref om door warme aardetonen en een elegant alle-wit kleurenschema worden gecharmeerd voorbereidingen. Wij denken het ?s ideal voor iemand met een neiging voor de fijnere dingen in het leven. Of u swooning architectuur, kanalen of de beste keuken in Brussel zoekt, heeft deze vlek omvat u. *Your hoogste 5 redenen hier te leven: * - De woonkamer is al te onderhouden reeks. - Het panorama van het balkon… het kanaal is ongelooflijk dicht - het voedsel en de meningen in Uppetite. Het is weg enkel 1 minieme gang. - Er is een bioskoop _and_ een gymnastiek in het gebouw - u krijgt toegang tot het dak van het gebouw… en het gebeurt enkel het langste privé dak in Brussel te zijn. *But u moet dit kennen… * - het Roken wordt toegestaan maar slechts op het balkon. - De dieren worden toegestaan maar gelieve uw huisdier in uw verzoek te registreren zodat kan de eigenaar een besluit nemen. De huis-Controleur *Your, nam toe, gezegd: * _? hield ik van dit bezit. Het ? s een fantastische flat in één van de aardigste gebieden in Brussel. De bars, de restaurants, en de koffie zijn allen binnen gemakkelijk bereik. ? _*Help me neemt ? * een beslissing dit een verbazende 29ste verdieping, 2 slaapkamerflat op Akenkaai, Brussel is. Het heeft een ruime woonkamer, een balkon met ontzagwekkende meningen, en het is dicht bij trendiest hotspots in stad. Wij denken deze flat voor voedselenthousiasten perfect is. Pizzerias, hamburgerverbindingen, traditionele Belgische keuken ? u noemt het. In Heilige Josse, foodies overvloed van opties zal hebben. Roker? U kunt uw ding op het balkon doen.

- De methode van de betaling: bank overdracht
Mogelijkheid van domiciliation: ja
*Required documentatie: *
Identiteitskaart/Paspoort
Het contract van het werk
Uw eigenaar spreekt: Het Engels, het Frans, het Duits, het Nederlands/Vlamingen
Uw eigenaar leeft niet op het bezit
*Bills & andere kosten: *
Bouw prijzen: 300 ? maandelijks betaalbaar aan eigenaar, met inbegrip van communale ruimten, Conciergerie, venster het schoonmaken, voorziening voor heet water & het verwarmen.
Koud water en elektriciteit: maandelijkse voorziening 130 ?
Facultatieve hoge snelheid WiFi en cijfer
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Rekeningen
De inbegrepen niet Schatting van de elektriciteit gevraagde aan Eigenaar
Water
Inbegrepen niet Schatting gevraagde aan Eigenaar
Gas
Inbegrepen niet Schatting gevraagde aan Eigenaar
Wifi
Inbegrepen niet Schatting gevraagde aan Eigenaar
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres: Akenkaai, 1000 Brussel, Belgium
Postcode: 1000
Plaats: Brussel
Regio: Brussel
Provincie:
Land: België
Locatie:
Oppervlakte: 95 m2
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
2 Slaapkamers Appartement te huur in Brussel | Brussel Studenten Appartement | Brussel Studio Appartement | Brussel Appartement te huur | Brussel Goedkoop Appartement | Brussel Bedrijfsappartementen Appartement