Netherlands language

Verander taal close


Long Term Room for rent in Dublin Ireland-South EN Location longue durée Dublin County Dublin FR vivienda alquiler Dublin County Dublin ES Immobilie zum Mieten Dublin County Dublin DE affitto lungo termine Dublin County Dublin IT Huizen en appartementen te huur Dublin County Dublin NL Arrendamentos de longo prazo Dublin County Dublin PT долгосрочная аренда Dublin County Dublin RU
fav Bewaar    Favorieten (0)
« Terug

Kamer te huur Dublin Leinster Graafschap Dublin Ierland

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£798 GBP | $1.004 USD

Beschikbaar van: zondag 30 mei 2027
Type eigendom: Kamer
Huurtermijn: Maandelijkse
Huren min.: 2 maand
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(Spotahome)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Spotahome.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Spotahome.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Spotahome.

Kamer te huur Dublin Leinster Graafschap Dublin Ierland

Dit is misschien de computer vertaling:
Eigenschappen: Geleverd Afwasmachine Wi-Fi Wasmachine Lift Uitgeruste keuken Oven
*The het leven en Soul* _Because is dit waar de actie bij. _*Will houd ik hier van het? * Hangt af. Houdt van u omringend door energie en actie? Houdt van u onderzoekend de stad en rakend de bars? Haat u naar bed gaand? Dan is dit gedeelde bezit in de drukke centrale buurt van de Vrijheden ideaal. *Really? Vertel me meer… * u gaan waarderen hebbend zulk een goed uitgeruste keuken. Ransel omhoog een onweer met uw flatmates en geniet van het dan bij de eettafel volgende deur. Stadium uw eigen MasterChef - wie de rechter zal zijn? Wij denken dit bezit iedereen zou aanpassen wie levend met anderen geniet van en samen doend dingen. Leid uit op de stad met uw flatmates en ontdek alle grote het drinken gaten in de nabijgelegen Bar van de Tempel. *Your hoogste 3 redenen hier te leven: * - Een wasmachine en een droger maken het doen van wasserij een wind. - Nerds van de geschiedenis zullen houden van omringend door al oude architectuur in de stadscentrum van Dublin. - Een afwasmachine betekent niet meer vuile schotels omhoog stapelend in de gootsteen. *But u moet dit… * - Nr - droevige roken of huisdieren kennen! *Your de huis-Controleur, Teken, zei: * _? dit is een mooie flat in La Rochelle die in het hart van het stad-centrum van Dublin… u juist is op de busgang is hier… Luas ook een korte gang weg… u is in het stad-centrum is van Dublin zodat is alles dicht. “ _*Help me neemt een beslissing… * dit een vierde-vloer is, slaapkamer 3 vlak op de Hoofdstraat in Dublin. Het heeft een comfortabel leven-dineert gebied, een keuken met alles u zou kunnen wensen, en drie op z'n gemak slaapkamers. Het is perfect voor zij die plaats taxeren. U bent juist hier in het hart van dingen, en voor zij die geloven komt de stad levend na zonsondergang, dan is dit de plaats om te zijn.

- De nachtelijke gasten lieten toe: nr
De methode van de betaling: contant geld; bank overdracht
*Required documentatie: *
Bewijs van identiteit (fotoidentiteitskaart, b.v.; de vergunning, het paspoort van de bestuurder)
Uw eigenaar spreekt: Engels
Uw eigenaar leeft niet op het bezit
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Rekeningen
Inbegrepen elektriciteit
Water
Inbegrepen
Gas
Inbegrepen
Wifi
Inbegrepen
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres: High St, Dublin, Ireland
Postcode: D08 EA38
Plaats: Dublin
Regio: Graafschap Dublin
Provincie: Leinster
Land: Ierland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
Dublin Studenten Kamer | Dublin Kamer te huur | Dublin Goedkoop Kamer | Dublin Bedrijfsappartementen Kamer | 3 Slaapkamers Kamer te huur in Dublin |