Netherlands language

Verander taal close


Long Term Room for rent in Lisbon Portugal EN Location longue durée Lisbon Lisboa-Tagus Valley FR vivienda alquiler Lisbon Lisboa-Tagus Valley ES Immobilie zum Mieten Lisbon Lisboa-Tagus Valley DE affitto lungo termine Lisbon Lisboa-Tagus Valley IT Huizen en appartementen te huur Lisbon Lisboa-Tagus Valley NL Arrendamentos de longo prazo Lisbon Lisboa-Tagus Valley PT долгосрочная аренда Lisbon Lisboa-Tagus Valley RU
« Terug

Kamer te huur Lissabon, Portugal

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£486 GBP | $615 USD

Beschikbaar van: dinsdag 1 oktober 2024
Type eigendom: Kamer
Huurtermijn: Maandelijkse
Maximaal verblijf: 12 maand
Huren min.: 2 maand
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(Spotahome)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via Spotahome.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar Spotahome.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij Spotahome.

Kamer te huur Lissabon, Portugal

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
Eigenschappen: Geleverd Afwasmachine Wasmachine Lift Uitgeruste keuken Oven
*The kleine stad chill-out* _Because wil ik ergens ontspannen aan unwind_ *Will ik van het hier houd? * Misschien. Zoekt u iets zonnig en comfortabel, in een stil en niet gehaast deel van Lissabon? Ben zeker om dit één te controleren. *Really? Vertel me meer… * u ? ll leeft in een flat met overvloed van natuurlijk licht, waar u bent. Geniet van een zonnige ochtend bij de keukeneettafel met uw koffie, of ontspan in uw ruimte in het middaglicht. Wij denken deze flat voor iedereen groot is wie een ventilator van het kleine stadsleven is. Dit gebied is uit het gedrang van de stad, maar met overvloed van langs dichte winkels. *Your hoogste 3 redenen hier te leven: * - De keuken is helder en open. - De slaapkamers hebben hier overvloed van ruimte om uit te hangen. - Dit is een rust, woonwijk met alle langs dichte hoofdzaak. *But u moet dit kennen… * - de keuken is hier het enige gedeelde gemeenschappelijke gebied. Het heeft het dineren ruimte voor maaltijd, en de slaapkamers hebben overvloed van ruimte om te koelen. *Your de huis-Controleur, Gabriela, zei: * _? hield ik van dit bezit. Het ? s in een woonwijk met bijna geen verkeer en alle winkels u vereist. Plus, heeft het een aardige mening over de gebieden en het omringende gebied. “ _*Help me neemt een beslissing… * dit een heldere 2de verdieping, 4 slaapkamerflat op Avenida Carolina Michaelis, Lissabon is. Geniet van een zonnige leefruimte met een groot keuken en het dineren gebied, en van ruime slaapkamers. Wij denken deze flat voor die die het stille, woonleven zoeken groot is. U zult alles hebben u dicht langs nodig hebt, en het openbare vervoer is handig om centraal u te ranselen.

-
- De methode van de betaling: bank overdracht
- Condomínio (de bouwprijzen): inbegrepen niet
Handdoeken: inbegrepen niet
Uw eigenaar spreekt: Het Portugese Engels,
Uw eigenaar leeft niet op het bezit
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Rekeningen
Inbegrepen de elektriciteit omvatte tot 45€/month/room
Water
Inbegrepen Inbegrepen tot 45€/month/room
Gas
Inbegrepen Inbegrepen tot 45€/month/room
Wifi
Inbegrepen Inbegrepen tot 45€/month/room
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres: Av. Carolina Michaelis Linda-a-Velha, Portugal
Postcode: 2795
Plaats: Lissabon
Regio: Lissabon Taagvallei
Provincie: Groot Lissabon
Land: Portugal
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet:
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
4 Slaapkamers Kamer te huur in Lissabon | Lissabon Studenten Kamer | Lissabon Kamer te huur | Lissabon Goedkoop Kamer | Lissabon Bedrijfsappartementen Kamer