Netherlands language

Verander taal close


Long Term Apartment for rent in Cologne Germany EN Location longue durée Cologne North Rhine-Westphalia FR vivienda alquiler Cologne North Rhine-Westphalia ES Immobilie zum Mieten Cologne North Rhine-Westphalia DE affitto lungo termine Cologne North Rhine-Westphalia IT Huizen en appartementen te huur Cologne North Rhine-Westphalia NL Arrendamentos de longo prazo Cologne North Rhine-Westphalia PT долгосрочная аренда Cologne North Rhine-Westphalia RU
« Terug

Maisonnette in Mariënburg

ok Selecteer Datums - beschikbaarheid te verifiëren

cal
guests

van
£1.838 GBP | $2.289 USD

Beschikbaar van: woensdag 1 januari 2025
Type eigendom: Appartement
Huurtermijn: 3 maanden
Huren min.: 3 maand
Slaapkamers: 1
Badkamers: 2
Gemeubileerd
Nutsbedrijven: Inbegrepen in de prijs
wifi WiFi
Avatar

Verzoek om te reserveren

U hoeft nog niet te betalen.
(HomeLike)

close
Deze onroerendgoedadvertentie wordt gesyndiceerd via HomeLike.

Als u de eigenaar bent van deze woning, gaan alle boekingen en reserveringen voor deze advertentie rechtstreeks naar thehomelike.
Deze advertentie wordt automatisch gesyndiceerd en ongeveer elke 48 uur bijgewerkt.
U kunt deze advertentie niet rechtstreeks op deze website bewerken. Beheer eventuele wijzigingen / bewerkingen met uw account bij thehomelike.

Maisonnette in Mariënburg

Dit is misschien de computer vertaling (originele versie)
De centrale ligging nabij de Rijn in villastad Marienburg maakt dit lichte en ruime appartement tot een toevluchtsoord voor individualisten. De smaakvol ingerichte woon/eetkamer voldoet aan alle eisen voor eigentijds en modern wooncomfort. De keuken is uitgerust met servies, bestek en kookgerei, evenals alle benodigde keukengerei. Nespresso koffiemachine, keramische kookplaat inclusief oven en een was-droog combinatie maken deel uit van de inventaris. Kies in de zomer voor een van de 3 balkons/terrassen die de leefruimte van het appartement verlengen: een zonneterras met zicht op de Rijn, een groot ontbijtbalkon en een smal balkon dat grenst aan het eetgedeelte: een ideale plek om te grillen . Balkonmeubilair en ligstoelen zijn beschikbaar. Een smaakvolle gastenbadkamer completeert het lagere niveau van het duplex appartement. Op de woonverdieping vindt u een moderne slaapkamer met een boxspringbed (180x200 cm) en ruime inbouwkasten alsmede een berging. De stijlvol ingerichte badkamer met barokke spiegels laat niets te wensen over en biedt ideale omstandigheden voor een ontspannen start van de dag. Met snel internet (150 Mbit) via WLAN en een aparte werkplek in het bovenste gedeelte van de maisonnette kunt u hier ook uitstekend werken. De ondergrondse parkeerplaats direct bij de woning (u kunt de lift vanuit de ondergrondse parkeergarage direct naar het appartement nemen) maakt het aanbod compleet.
email Vertalen

close
Opmerkingen:
Vertaald:
Storting: 3500 EUR
Extra Tarieven:

Kaart
Voorzieningen:
Adres:
Postcode: 50968
Plaats: Keulen
Regio: Noordrijn Westfalen
Provincie: Cologne
Land: Duitsland
Locatie:
Oppervlakte:
Belangrijkste kenmerken:
Huisdieren toegestaan:
Betalingsmogelijkheden:
Airconditioning:
Internet: check
Telephone:
Controleer: Gereserveerd Gereserveerd Beschikbare Beschikbare
Verwante zoekopdrachten:
1 Slaapkamers Appartement te huur in Keulen | Keulen Studenten Appartement | Keulen Studio Appartement | Keulen Appartement te huur | Keulen Goedkoop Appartement | Keulen Bedrijfsappartementen Appartement